Marimekon uutuudet -20% alella!

*Yhteistyössä Marimuksu

sliik marimekko garbo unikko paita

Olettekin varmaan huomanneet, että tykkään kovasti marimekon vaatteista ja asusteista ja kyselinkin teiltä instan puolella kiinnostaisiko teitä joku kampanja liittyen marimekon syksyn uutuuksiin. Monia seuraajiani kiinnostaa tietysti sisustusjutut, mutta tällainen muotijuttukin sai kannatusta, joten tässäpä se nyt tulee! Kuvasin muutamia omia suosikkejani tuosta marimekon syksyn mallistosta ja postauksen lopusta löydätte alekoodin, jolla saa -20% alennuksen kaikista marimekon uutuus vaatteista ja asusteista!

Ensimmäisenä yksi suosikeistani eli marimekon silkkipaita. Tämä on todella monikäyttöinen ja laadukas paita, minulta löytyy vastaava paita erivärisenä ja se on pysynyt todella hyväkuntoisena. Tätä voi käyttää näin rennosti housujen päällä ja on mukavan viileä kesälläkin tai voit laittaa sen housujen sisään kuten alla olevassa kuvassa ja saat vähän erilaisen lookin. Alaosasta ja asusteista riippuen menee mielestäni ihan juhlissakin. Kuvassa näkyvät housut ovat myös marimekon ja ne löytyy täältä. Näille myös iso suositus, itselläni on näistä se carpimallinen versio jo ennestään ja niitäkin löytyy tuolta marimuksusta täältä. Yläosaa löytyy muutes myös kivet kuosissa ja ihanana mekkoversionakin!

Mielestäni uusissa unikoissa oli jotenkin tosi ihanat värit nyt ja yksi suosikeistani on myös tuo kuvassa näkyvä iso unikkokassi. Tätä sävyä löytyy usemassa laukkumallista nyt tänä syksynä.

Tämä ihana unikkomekko on näkynytkin jo aikaisemmin instassa ja tällä olen jo yhdet rippijuhlat juhlinut. Mekko sai hurjasti kehuja ja heitin tähän päälle kirkkoon vain mustavalkoisen suuren unikkohuivin. Malli ja materiaali on tässä mielestäni todella kiva ja mekko menee myös rennommissa menoissa tennareiden tai läpsyjen kanssa kuten alla olevassa kuvassa näkyy.

Pyöreät laukut ovat nousseet taas suosioon ja tämä kiva unikkolaukku löytyy täältä.

Unikolla jatketaan edelleen ja tämä voi näyttää äkkiä katsottuna ihan samalta paidalta kuin ensimmäisissä kuvissa, mutta ei sitä kuitenkaan ole. Tämä on uusi malli, joka on tehty joustavasta puuvillasta ja on sellainen tykäistuvampi ja lyhyempi kuin silkkipaita. Tämä toimii kivasti jakkuna auki ollessaan ja on vähän sellainen skarpimman mallinen kuin tuo toinen. Tosi kiva tämäkin, vähän erityylinen ja tuntuinen kuin silkkiversio. Tässä on aika nafti mitoitus, joten jos emmit kahden koon välillä niin suosittelen isompaa. Tätä löytyy myös mustavalkoisena kivet-kuosi versiona.

Omat suosikit olivat aika mustavalkoisia tuota yhtä mekkoa lukuunottamatta. Ne kun ovat aina muodissa ja tunnen oloni kotoisemmaksi niissä kuin kovin räikeissä väreissä. Alla vielä koottuna muutamia muita uutuuksia, nuo nahkalaukut ovat ihan juuri saapuneet ja aika kauniita nekin! Ihastelin erityisesti sitä kuinka kevyitä ne olivat nahkalaukuiksi ja tuo isompi malli olisi oikin passeli arki/työlaukuksi ja pienempi on sellainen camera bag mallinen.

Saat -20% alennuksen marimuksun valikoimasta koodilla sliik20. Alennuskoodi on voimassa uutuus laukkuihin, vaatteisiin sekä asusteisiin. Kannattaa ensimmäisenä syöttää koodi sivuille ja alehinnat tulevat sitten automaattisesti näkyviin niihin tuotteisiin mitä alennus koskee. Koodi on voimassa koko tämän viikon eli 14.7.2019 saakka. Kurkkaa valikoima täältä.

 • Milla
  8.7.2019 at 18:04

  Siis aivan ihania nämä Marimekon uutuudet, aion ehdottomasti mennä tutustumaan valikoimaan! 🙂
  Mikä koko sinulla on muuten noissa unikko kauluspaidoissa?

  • Sini
   8.7.2019 at 23:28

   Eikös! Mulla on molemmista koko 36. Silkkipaita selkeästi väljempi ja puuvillainen aika napakka.

 • Tiina
  21.7.2019 at 23:00

  Ihania Marimekkoa! Silmät kiinnittivät huomion myös olohuoneen jalkalamppuun… Mikäs ihanuus se on?

  • Sini
   22.7.2019 at 15:03

   Moi! Se on Louis Poulsen merkkinen!

   • Tiina
    22.7.2019 at 21:30

    Kiitos! 😊

Lue lisää