Alekoodi syksyn lastenvaateuutuuksiin!

*Yhteistyössä marimuksu

Laitoin instan puolella pienen kyselyn seuraajilleni, että kiinnostaisiko heitä jonkinmoinen kampanja liittyen syksyn lastenvaateuutuuksiin. Homma sai kannatusta ja niinpä yhdessä marimuksu kaupan kanssa järkkäsimme kamppiksen, jossa saatte nyt -20% alennuksen kaikista syksyn lastenvaateuutuuksista (ei Kaiko).  Marimuksussa on valikoima nyt parhaimmillaan kun uusia droppeja on tullut hurjasti ja toivottavasti koodista on iloa ja hyötyä teille!

Itse hankin lapsille takit tulevaan talveen tuolta marimuksusta ja ensimmäisenä muutama kuva näistä reiman fern ja falk kevyttoppatakeista. Nämä vastaavat ovat olleet meillä käytössä jo monena vuonna ja olen todennut mallin tosi hyväksi ja monikäyttöiseksi. Tänä syksynä värit olivat vielä erityisen kauniit ja Aatulle ostiin tuon tuollaisen okran sävyisen falk mallin ja Eevi taas halusi tämän lilan fern mallin. Aatulla on koko 134 takista ja Eevillä koko 140. Molemmat ovat pituudeltaan aika lailla tuon kokoisia, mitoitus on mielestäni siis hyvin kokoa vastaava.

Marimuksuun saapui juuri hiljan suuri kuorma Molo kidsin uusia toppavaatteita. Tänäkin vuonna värit ja kuosit olivat tosi kauniita ja marimuksusta löytyy aika hyvä valikoima haalareita, takkeja, housuja ja asusteita. Tuo etualalla näkuvä kettukuosi on muutes tosi söpö, samaa oli myös takkina!

Muita kuoseja on mm. yksisarviset, riikinkukot, kukat ja avaruus. Livenä tuo riikinkukko oli tosi kaunis ja se oli oma suosikkini. Eevi kuitenkin tykästyi enemmän frozen flowers kuosiin ja siitä ostin hänelle tuon Cathy mallin. Aatulle taas valitsin Castor takin avaruusteemalla. Siinäkin oli tosi nätit sävyt!

Eevillä sovituskuvissa takista koko 146, mikä näyttäisi oikein hyvältä koolta.

Aatulla tässä kuvassa takista 134 koko, mutta päädyin vaihtamaan sen 140 kokoon, sillä hihat olivat tässä vähän liian lyhyet.

Marimuksuun on saapunut hurjasti syksyn uutuuksia ja uusia merkkejäkin kuten esim Dadamora. Kuvien ottamisen jälkeen liikkeeseen on tullut Makian uutta sekä reimalta ja papultakin lisää uutuuksia. Näiden lisäksi merkkeinä on mm. metsola, Mini Rodini, Molo kids ym.

Käykäähän kurkkaamassa kaikki lastenvaateuutuudet täältä ja tosiaan koodilla ”sliik20” saatte -20% alennuksen syksyn lastenvaatteista pois lukien Kaikon tuotteet. Koodi on voimassa loppu viikon ajan. Koodi kannattaa syöttää sivuilla heti ensimmäisenä, jolloin alehinnat tulevat automaattisesti näkyviin tuotteissa.

    Lue lisää