Hakola round pöytä

*kaupallinen yhteistyö Hakola

Minulla on ollut etsinnässä meidän ”leffatilaan” uusi sohvapöytä alkuvuodesta saakka kun tilan sohva täydentyi rahilla. Edellinen Ikean rottinkipöytä oli 160 cm pitkä ja rahin kanssa tila kävi liian ahtaaksi. Sohvapöytäasia jäi kuitenkin kaiken muun ohella vähän unholaan kunnes alkukesästä päätin myydä vanhan sohvapöydän pois ja etsiä tilalle jonkun tähän paremmin sopivan.

Kyselin teiltäkin vinkkejä instassa mitä pöytää suosittelisitte ja itsellä oli mietinnässä muutama erilainen, joista yksi oli juurikin tämä pyöreä Hakola round pöytä. Teistä moni oli ollut todella tyytyväinen Hakolan pöytään ja se taisikin saada eniten kannatusta miettimistäni vaihtoehdoista. Niinpä meille sitten kesällä saapui tämä Hakola round sohvapöytä valkoisena ja 90cm kokoisena ja on ollutkin nyt jo tovin meillä käytössä. En voisi kyllä olla tyytyväisempi valintaan, tämä on aivan ihana!

Tätä Round pöytää on saatavilla mustana ja valkoisena ja useammassa eri koossa. Tämä 90 cm halkaisijalla oleva on näistä suurin ja myös matalin malli (korkeus 32cm). En halunnut sohvaa korkeammalla olevaa pöytää, joten tämä matalin sopi meille kaikista parhaiten. Pidän myös siitä, että pöytä on reilun kokoinen, tässä kun yleensä on sipsikippoa ja karkkikippoja ym. kun elokuvia katselemme. Muut saatavilla olevat koot ovat sohvapöytä 70cm (korkeus 42cm) sekä sivupöytä 43cm (korkeus 52cm).

Round on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kaunis ja ilmava huonekalu. Syksyksi ajattelin vaihtaa sohvaan harmaat päälliset, joten pöytä korostuu tilassa vielä entisestään. Tämä sopii meillä myös tuohon toiseen oleskelutilaan, vaikkakin hieman reilun kokoinen siinä onkin. Pidänkin siitä, että huonekalujen paikkoja voi tarvittaessa vaihdella ja koitankin aina valita sellaisia huonekaluja, jotka sopisivat tarvittaessa moneen tilaan. Tämä pöytä on todella kaunis myös mustana, olen sitä kuvissa monesti ihaillut. Meillä kun on kuitenkin aika paljon mustaa kotona niin päädyin tällä kertaa valkoiseen. Mielestäni valinta osui nappiin ja kaikenkaikkiaan olen ollut round pöytään todella tyytyväinen.

Jos siis etsit siroa, kaunista ja ajatonta sohvapöytää niin täältä ainakin iso peukku Hakolan round pöydälle. Hakolan tuotteita meillä on kotona myös ihana Edit-hylly, josta kirjoittelin aikaisemmin täällä. Se on kanssa saanut hurjasti kehuja ja mielestäni on yksi kauneimmista huonekaluista mitä meillä on!

    Lue lisää