Parajumpers sunshine ja Geena takit

Kyselin instassa kiinnostaisiko teitä takkipostaus alennusmyynneistä ostamistani Parajumpersin takeista ja se sai kannatusta, joten tässäpä se nyt olisi. Minulta löytyy muutama Parajumpers merkkinen takki jo ennestään ja olen ollut tosi tyytyväinen niiden laatuun, joten sen puolesta voin ainakin niitä suositella muillekin. Takkihankinnat ovat itselläni yleensä aika pitkäikäisiä, ainakin tällaiset arvokkaammat. Ostaessa kyllä toki hinta aina kirpaisee, mutta laadukkaat takit kestävät hyvinä vuosia eikä loppupeleissä hinta vuotta kohden kovin pahalta enää tunnukaan.

Takit ostin tuolta Tuurin Paita-Baarista, jossa ne olivat -30% alennuksessa. Sieltä löytyi useampaa mallia ja hyvin vielä kokoja näistä. Myös syksyn uutuuksia oli jo muutamia tullut Parajumpersilta mm. sitä pitkää mustaa Leah-untuvatakkia mikä itseltänikin löytyy. He myös postittavat takkeja ja niitä voi kysellä liikkeestä puhelimitse tai sähköpostitse.

Ensimmäisenä tämä parkatakki eli Sunshine jacket. Tämä on sävyssä blue black, käytännössä siis tummansininen. Tämä on eräänlainen kuoritakki, sillä takin vedenpito on 10 000 mm. Takissa ei ole ollenkaan vuorta, joten tämä on ohut ja kevyt ja passeli kesäkeleillekin. Vyötäröltä löytyy säätönyöri ja edessä on isot taskut.

Koska takki on aika ohut, otin tästä hieman reilumman koon, että alle mahtuu myös neuletta tai hupparia viileämmällä kelillä. Minulla on takista S koko, missä on sopivasti väljyyttä. Kokeilin myös XS kokoa mikä olisi mahtunut kyllä, mutta alle ei olisi mahtunut paksumpaa paitaa. Uskoisin, että takkia on tarkoitettukin käytettäväksi juuri noin eli sanoisin, että vastaa aika hyvin kokoaan.

Ohuen materiaalinsa ansiosta tämä on helppo kääräistä mukaan reppuun tai laukkuun ja tosiaan malli tässä oli mielestäni tosi kiva! Sunshine takin ovh 439e ja siitä sai sen -30% alennuksen.

Toinen takki oli tämä Geena kevytuntuntuvatakki sävyssä tan. Tämä on tällainen kauniin beige ja todella monikäyttöinen sävy. Tätä mallia ihailin jo viime vuonna ja nämä samat mallit ovat siis joka vuosi mallistossa hieman eri väreissä vaan.

Tästä löytyy hieman pidempi malli Irene, joka minulla on ollut nyt reilut 3 vuotta. Olen ollut tosi tyytyväinen siihen, joten sen vuoksi päätin tähän lyhyempään malliinkin satsata. Irene on minulla tummansinisenä, joten hieman erilaiset takit kuitenkin nyt kyseessä. Tästä Geena takista otin koon S, mikä on juuri sopiva. Kokeilin myös XS kokoa, mutta se oli selkeästi hartioista pieni. Sanoisin, että tämäkin malli vastaa hyvin kokoaan, sillä normaalisti minulla on takeista S koko.

Sekä tässä Geenassa, että tuossa sunshine takissa on molemmissa kainaloissa tuuletusaukot, minkä olen todennut kyllä tosi käteväksi. Siinä minun sinisessä Irenessä on samanlaiset ja ne auttavat kyllä, ettei takissa tule liian kuuma, vaikka käyttäisi lämpöisemmilläkin keleillä taikka esimerkiksi kaupassa ostoksilla. Tämän Geena takin ovh oli 389e ja siitä sai tosiaan -30% alennuksen, näitä löytyi Paita-Baarista myös mustana.

    Lue lisää