Pellavaa makuuhuoneessa

*tuotteet saatu Nordic Swan Living

Olen lomalla siivonnut ahkerasti kaappeja ja tuossa yksi päivä kävin läpi kaikki meidän petivaatteet. Meillä oli useampia ”ihan kivoja” petivaatteita, mutta jotenkin kuitenkin itse aina valitsen lopulta ne suosikit, ne kaikista ihanimmat ja mukavimmat. Niinpä käytännössä sängyssämme pyörii ehkä neljät petivaatteet vuorotellen ja ne ”ihan kivat” jäävät aina kaappiin. Päätin nyt luopua aika monista sellaisista, jotka eivät ole käyttöön päässeet ja nyt kaapit ovat ihanan väljät ja jäljellä on vain ne parhaimmat. Arvostan petivaatteissa laatua ja mukavuutta ensisijaisesti ja toki myös kaunis ulkonäkö on on tärkeä, sillä itse en käytä ollenkaan päiväpeittoa petauksessa. Näissä Nordic Swan Livingin Happy pellavapetivaatteissa yhdistyvät nämä kaikki kriteerit ja pellava materiaalina on yksi suosikeistani petivaatteissa.

Pellavapetivaatteissakin on eroa ja itsellänikin on yhdet, mitkä eivät ole niin kovin laadukkaat ja pölisevät kauheasti edelleen. Nämä Happy-pussilakanat ja tyynyt ovat laadukasta paksuhkoa pellavaa eivätkä ole myöskään mitenkään karheat vaan todella mukavan tuntuiset. Tykkään pellavapetivaatteiden tuomasta rennosta ilmeestä ja laadukkaat pellavatuotteet vain paranevat ajan mittaan. Näitä Happy-pussilakanoita löytyy useammassa sävyssä, meillä on tällaiset perusvalkoiset ja lisäksi kauniit vaaleanpunaiset tyynyliinat. Vaaleanpunainen sopiikin kivasti tuon meidän tapetin kanssa yhteen!

Nordic Svan Livingin uutuuksista löytyy myös muita ihania pellavatuotteita kuten nuo beigensävyiset Laine-tyynyt ja Laine-torkkupeitto. Näissä on molemmissa nätti kalanruotokuvio ja sopivat kivasti niin makuuhuoneeseen kuin vaikkapa olohuoneeseenkin.

Luonnonläheiset sävyt ja materiaalit jaksavat ihastuttaa edelleen, vaikka en nyt kesän aikana ole juurikaan sisustusasiolle uhrannut ajatuksia. Kesällä on niin paljon kaikkea muuta puuhaa, ettei sisustaminen jaksa samalla lailla innostaa. Syksy taas on itsellä sellaista ”sisustusaikaa”, jolloin kaivelen kaapeista uusia tekstiilejä ja siirtelen huonekalujen paikkoja. Petivaatteilla onneksi saa aina helposti ja nopeasti vähän erilaista ilmettä ja nyt makkari näyttää valkoisissa pussilakanoissa ihanan valoisalta ja raikkaalta vaikka aika tummansävyinen muuten onkin.

Odotan innolla tulevaa syksyä, sillä syksy vuodenaikana on lempparini ja olen aina syksyisin jotenkin energisempi kuin muuten. Nautin kuitenkin ensin vielä viimeisestä kesälomaviikostani ennen kuin kokonaan suuntaan katseet syksyyn. Mukavaa elokuun jatkoa sinnekin, käykäähän kurkkaamassa Nordic Swan Livingin uutuuksia täältä, siellä mm. ihania mohair tuotteitakin!

    Lue lisää