Tykkään: pörröisyys

Tällä hetkeä itseäni viehättää ja inspiroi sisustuksessa kovasti pörröisyys ja pehmeät sävyt. Ne ovatkin olleet pinnalla jo tovin ja ainakin Habitaren tarjontaa katsellessa näyttäisi olevan saatavilla nyt monen brändin valikoimista.

Olen vähän huono stailaamaan kuvia tai suunnittelemaan blogiini sisältöä ja yleensä teenkin juttuja fiiliksen mukaan sen kummemmin ajattelematta. Toki jonkinmoista ”stailausta” tulee tehtyä, mutta se on lähinnä siivoamista ja ylimääräisten tavaroiden pois roudaamista. Yleensä meillä siis tavarat ja asiat on kotona niin kuin ne kuvissakin on enkä itse edes oikein inspiroidu ”ylistailatuista” kuvista, missä tavarat eivät esimerkiksi ole ollenkaan käytännöllisesti paikoillaan (esimerkiksi kynttilät sängyllä tms.)

Tänään tein pikasiivousta kotona ja yksi ruokapöydän tuoli oli jäänyt eiliseltä tuohon olkkarin puolelle kun kuvasin sen päällä olevasta taljasta ig stooriin videota. Illalla oli jo sen verran huonompi valo, että siirsin tuolin tuohon ikkunoiden eteen saadakseni vähän paremman kuvan ja tänään päivänvalossa huomasin ihastelevani kuinka kivalta se itseasiassa tuossa näyttikään. Näyn inspiroimana päätin ottaa muutaman kuvan tänne blogiinkin ja luulen, että tuoli saakin jäädä noille sijoilleen ainakin joksikin aikaa. Joskus vahingossa syntyy ihan kivoja ratkaisuja!

Tämä kaunis talja lähetettiin minulle Biskophides yritykseltä, mikä on Kokkolalainen perheyritys. Tämän taustalla on kiva tarina kun ig stooreissa minulta kysyttiin mikä olisi nyt sellainen huonekalu mistä haaveilen jos saisin valita ihan minkä tahansa. Vastasin siihen, että sellainen muhkea ja pörröinen nojatuoli, mutta koska meillä ei ole sellaiselle tilaa eikä myöskään niin paljoa rahaa, saa tuoli jäädä vain haaveeksi. Tähän sitten sain Biskophides yritykseltä viestin, että haluaisinko heiltä jonkun pörröisen lampaantaljan, jolla saisi vähän samaa fiilistä kotiin tai mökille ja niinpä meille päätyi tämä kaunis valkoinen talja. Tällä saa tosiaan juuri samaa pehmeää tunnelmaa paljon edullisemmin kuin mitä useamman tuhannen tuolilla ja plussaa, että tämä ei vie kotona tilaakaan yhtään enempää.

Biskophides yrityksen nettikaupassa on tosiaan näitä erivärisiä ja -kokoisia taljoja ja lisäksi istuinaluksia ja sisustustuotteitakin. Kauppa oli itselle ihan uusi tuttavuus, mutta ainakin tämä talja on tosi kaunis ja syksyllä heille tulee kuulemma vielä lisää erilaisia taljoja jos jotain nyt ei juuri ole varastossa saatavilla.

 • Maapu
  14.9.2019 at 15:34

  Hei! Millä materiaalilla ja käsittelyllä tämä Wishbone-tuoli on? Talja on aivan ihana!!😍

  • Sini
   14.9.2019 at 16:00

   Heippa! Tuoli on saippuoitu tammi, mun mielestä se kaunein. Ja talja on kyllä hurjan nätti!

Lue lisää