VM Carpet Elsa-matto ruokailutilassa

Kaupallinen yhteistyö VM Carpet

Kotimme on täydentynyt yhdellä mattokaunokaisella kun yhteistyön tiimoilta ruokailutilaamme saapui VM Carpetin Elsa-matto. Meillä onkin tästä matosta jo hyviä kokemuksia, sillä samanlainen matto valkoisena on ollut meillä vajaa vuoden verran käytössä tuossa yhdessä oleskelutilassa. Olemme olleet tosi tyytyväisiä mattoon ja kuinka helppohoitoinen se on, joten ajattelin sen toimivan hyvin myös tuossa ruokapöydän alla. Valkoisesta matostamme löytyy kuvia täältä jos haluat kurkata!

Meillä on aikaisemmin ollut kyllä yksi matto ruokailutilassa ja vaikka se oli kyllä kaikinpuolin kaunis, oli siinä muutama juttu minkä vuoksi ei lopulta oikein toiminutkaan tässä. Matto oli ohuehko villamatto ja sen vuoksi se liikkui tuolien alla ja jäi usein ryppyyn kun tuoleja liikutti. Tässä Elsa-matossa on tosi hyvä puoli se, että maton pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX® pinnoite, joka tekee matosta ryhdikkään ja pitää sen hyvin paikoillaan. Toinen huono puoli edellisessä matossa oli se, että se oli standardikokoinen 200×300 kokoinen matto ja pituudeltaan aavistuksen liian pitkä tähän tilaan. VM Carpetin mattoja voi tilata omilla mitoillaan ja nyt tämä uusi matto on juuri oikean kokoinen ja kokoaa kauniisti ruokailuryhmän yhteen. Suositus on, että ruokailutilan matossa olisi 60cm tilaa jokaisella sivulla. Meidän omassa nipistin tuosta hieman ja leveydessä on 55cm nyt tuolien kohdalla tilaa ja pituudessa 45cm. Näin matto ei mene ihan ikkunaan asti, mutta sen päällä voi kuitenkin pitää jakkaroita jos pöydän ympärillä on enemmän porukkaa.

sliik elsa matto ruokailutilassa

Tämä Elsa-matto on meillä sävyssä beige ja valosta riippuen se näyttää joskus myös hieman vaaleanharmaalta. Tosi kaunis väri kyllä mielestäni. Muita värivaihtoehtoja löytyy valkoinen, musta ja harmaa. Matto on valmistettu paperinarusta ja villasta ja se on todella ryhdikäs ja kestävä. Meidän valkoisessamme ei näyt minkäänlaista jälkeä, vaikka sen päältä kuljetaan pesuhuoneeseen päivittäin. Villa on materiaalina helppohoitoinen ja itsessään jo likaa hylkivä ja lisäksi Elsa-maton pinta on käsitelty erikseen vielä likaa hylkiväksi, joten uskon tämän toimivan oikein hyvin myös ruokapöydän alla. Valkoista väriä en silti tähän tilaan uskaltanut valita, mutta muualle sitä voin kyllä lämpimästi suositella.

Matossa on kaunis kalanruotokuvio, joka on kivan hillitty, mutta tuo silti pientä twistiä tilaan. Tämä on myös tosi miellyttävä jalan alla ja paperinaru ja villa toimivat mielestäni tosi kivasti yhdessä tässä!

Meidän kodissamme on nyt useampi VM Carpetin matto ja olen ollut niihin kaikkiin todella tyytyväinen. Vinkkaanpa myös, että jos haaveilet tästä Elsa-matosta tai vaikkapa ihanan pehmeästä silkkitie-matosta (joka löytyy meidän olkkarista) niin niitä on tällä viikolla tarjouksessa Stockmannin Hulluilla Päivillä! Elsa-matto on myynnissä sunnuntaina, silkkitie- ja hattara-matot perjantaina.


 • Sirkka
  30.9.2019 at 14:09

  Hei, ihanan kaunis ja rauhallinen kokonaisuus. Mikä tuo tiedä ruokapöytä on?

  • Sini
   2.10.2019 at 20:18

   Voi kiitos 🧡 Pöytä on teetetty vanerista ja ikilevystä omien visioiden mukaan. Siitä tuli kyllä kiva!

Lue lisää