Syksyn suosikkeja

Sliik Porrotakki

Olen innoissani kaivanut kaapista esiin pipot, huivit, lämpöiset neuleet sekä paksummat takit. Syksy on suosikkivuodenaikani ja ajattelin pitkästä aikaa jakaa täällä blogin puolellakin muutamat asukuvat syksyn suosikkijutuistani.

Sliik Odd Molly Takki

Tämän ihanan pörrötakin sekä allaolevan poolopaidan sain jokin aika sitten Odd Mollylta pr-lähetyksenä. Itselläni ei Odd Mollyn vaatteita kovin montaa ole ollut, mutta nämä ainakin ihastuttivat kovasti. Syksyn trendinä on jo tovin ollut muhkeat pörrötakit ja olen niitä itsekin kuvista aina ihaillut. Tämä ”My perfect wrapping jacket” on kyllä juuri sellainen mihin on kiva kietoutua syksyn viileämmillä keleillä ja beige sävy sopii lähes kaiken kanssa hyvin yhteen. Itselläni on takista koko S, mikä on mukavan väljä, mutta uskoisin XS koon olevan sopiva myös.

Sliik Tommy Hilfiger Saappaat

Kuvassa näkyvät Tommy Hilfigerin nahkasaappaat ostin Nahkapaikasta ja näistä olen tykännyt kanssa kovasti. Malli on kivan siro ja menee hyvin vaikkapa mekkojenkin kanssa!

Sliik Odd Molly Mt Perfect Wrapping Jacket
Sliik Odd Molly Poolo

Poolopaidat ovat nyt myös tämän syksyn hitti ja tässä kuvassa näkyy tuo Odd Mollyn ”Miss turtle top”, jossa on kivat rimpsut hihansuissa. Tästä paidasta löytyy myös viininpunainen väri, näytti tosi kauniilta kuvissa sekin. Housut ovat jo useamman vuoden vanhat ja Noisy May merkkiset. Guccin pikkulaukku käy myös aika monen asun kanssa ja menee niin juhlissa kuin arkenakin. Vinkkinä, että Odd Molly verkkokaupassa on tänään VIP sale, jossa saa kaikista syksyn uutuuksista -20% alennuksen!

Sliik My Perfect Wrapping Jacket
Sliik Tikkitakki

Tämän Ril’s merkin tikkitakin olen ostanut Tuurin Paitabaarista ja tästä olen tykännyt myös kovasti. Monet tikkitakit ovat omaan makuuni ehkä liian preppy tyylisiä, mutta tämä on mukavan rento ja takin sivussa olevat metalliset vetoketjut ovat myös kiva yksityiskohta. Takki on kevyesti topattu ja menee näin syksyllä ja sitten taas keväällä. Jos haluat tsekata niin takki löytyy täältä. Minulla on takista koko XS ja alle mahtuu silti neule tai hupparikin.

Sliik Rills Takki
Sliik Rills Tikkitakki Musta

Mitä tykkäsit näistä syksyn suosikeistani?

    Lue lisää