Inspiroiva joululehti

Tänä vuonna kauppoihin on tullut myyntiin tällainen kiva skandinaavinen joulu-lehti ja päädyin sen itselleni ostamaan tuossa muutama päivä sitten. Töiden vuoksi olen ehtinyt vain pikaisesti selaamaan lehden läpi, mutta se vaikutti mielenkiintoiselta ja laadukkaasti tehdyltä. Nyt edessäni on höyryävä glögimuki ja ajattelin paneutua tähän ihan ajatuksella. Lehti vaikutti sen verran kivalta, että laitoin tännekin muutaman kuvan sisällöstä jos pohditte kannattaako tällaisia joululehtiä hankkia.

Tykkään itse lukea kirjat ja lehdet ihan paperiversioina ennemmin kuin diginä. Haluan pitää niitä konkreettisesti käsissäni ja palata niihin uudelleen halutessani. Monesti tällaisissa sesonkilehdissä on kivoja koristeluideoita ja reseptejä, joita voi hyödyntää tulevinakin vuosina. Tässä lehdessä on n 100 sivua ja on ihan tuhti lukupaketti, hintaa tällä oli 8.95 euroa. Mielestäni lehdessä oli kyllä vastinetta rahoille ja vähän kaikille jotakin.

Lehden alussa on esitelty useampi erilainen joulukoti ja kuvat ovat kyllä hurjan kauniita! Tässä on lisäksi kuvattu kauneimmat joulupöydät, joista voi saada uutta inspiraatiota omaan joulukattaukseen.

Lehdestä löytyy myös ohjeita useammalle kauniille joulukranssille sekä kauniita kuvia joulun kukka-asetelmista.

Loppuosa lehdestä on pyhitetty ruoalle ja siellä on aika reilu määrä erilaisia reseptejä joulupöytään. Alussa on alkupala- ja pääruokareseptit ja loppupuolelta löytyy jälkiruoat ja makeat leivonnaiset. Näistä useampi menee kyllä itsellä testiin ja ruoat oli kuvattu todella kauniisti, pelkkien kuvien ihastelussa on jo oma fiiliksensä. Ruokien osuus lehdestä on noin 30 sivua, joten tässä on myös ruokaintoilijalle luettavaa!

Mielestäni Skandinaavinen joulu on oikein onnistunut teemalehti joulunaikaan ja mikäli vastaava lehti tulee myyntiin ensi vuonnakin, aion varmasti sen hankkia. En halunnut spoilata lukukokemustanne enempää, joten valitsin tähän vain muutamia kuvia sisällöstä. Paljon lisää ihasteltavaa löytyy vielä lehdestä lisää!

    Lue lisää