Kokemuksia Tempur peitoista ja alevinkki!

Kaupallinen yhteistyö Tempur

Me ostimme uudet peitot ja tyynyt kun muutimme tänne uuteen kotiin ja halusimme tällä kertaa panostaa niihin kunnolla. Vertailimme eri malleja ja merkkejä liikkeessä ja päädyimme tuolloin Tempur peittoihin ja tyynyihin. Voin rehellisesti sanoa, että tätä päätöstä ei ole tarvinut katua enkä luopuisi näistä kyllä enää mistään hinnasta! Jos siis sinulla on mietinnässä uudet peitot niin lukaisehan tästä omia kokemuksiani kahdesta eri Tempur mallista ja lisäksi osa malleista on myös hyvässä alessa juuri nyt, joten voit säästää pitkän pennin ostamalla ne kampanjahintaan!

Me valitsimme minulle ja miehelle tuolloin 2,5 vuotta sitten nämä paksummat premium standard peitot. Tämä on tosiaan light peittoa muhkeampi ja oikeanlaisen peiton paksuus riippuu käyttäjän mieltymyksistä ja makuuhuoneen lämpötilasta. Itse tykkään paksuista ja muhkeista peitoista ja olemme olleet näihin tosi tyytyväisiä. Premium mallissa lämmönsäätely on classic- mallia tehokkaampi, sillä premiumissa Temprakon-käsittely on untuvassa ja toisella puolella peittoa.

Niin tosiaan nämä eivät ole ihan vain tavallisia untuvapeittoja vaan ”älykkäitä untuvapeittoja”. Peitoissa on ainutlaatuinen Temprakon untuva, jonka ansiosta peitto huolehtii automaattisesti ihannelämpötilasta varastoimalla kehon lämpöä ja palauttamalla sen yön aikana. Itse en enää hikoile ja kääntele peittoa kesken yötä ja lisäksi pinnassa oleva Fresh-käsittely auttaa pitämään peitot puhtaana ja raikkaina. Peitoilla on 3 vuoden takuu ja ne ovat konepestäviä 60 asteessa.

Temprakon pinnoitus peitossa tuntuu käteen ihanan viileältä ja ihmeellistä kuinka kankaaseen voidaan saada jotain tuollaista teknologiaa. Tämä materiaali kehitettiin alunperin NASAlla astronauttien avaruusasuja varten. Kehitys on jatkunut niin , että sitä voidaan nykyään käyttää myös parantamaan unenlaatua. Ennen potkin lopulta aina peittoja pois yöllä tai vastaavasti etsin niitä unenpöpperössä, milloin oli kuuma ja milloin kylmä. Nyt herään lähes samasta asennosta aamulla kun mihin olen illalla mennyt nukkumaan, kiitos näiden peittojen sekä Millenium-tyynyn, joka on ollut minulla käytössä keväästä saakka. Se sopi itselleni vielä niitä tavallisia malleja paremmin, kurkkaa postaus tyynyistä täältä!

Kokonaisvaltaisiin hyviin uniin vaikuttaa kyllä sängyn lisäksi todella paljon peitot ja tyynyt. Ostimme nämä aikanaan myös jostain kampanjasta alennettuun hintaan, mutta kyllähän hintaa oli reilusti verrattuna normaaleihin peittoihin. Täytyy nyt kuitenkin 2,5 vuoden käytön perusteella sanoa, että parhaiten käytettyjä euroja ovat olleen nämä peittoihin satsatut rahat!

Lapset meillä on kuumaverisiä ja heillä on ollut nyt keväästä asti käytössä nämä premium light sarjan peitot. Tässä muutama kuva, josta huomaa peittojen paksuuseron. Muuten ominaisuudet ovat samat ja lapset ovat tykänneet myös peitoista kovasti.

Peitot olen pessyt koneessa muutaman kerran ja ne eivät ole menneet siitä miksikään. Usein vain tuuletan näitä ulkona, pakkaskelit ovat siihen parhaita!

Tempurilla on nyt hyvä kamppanja osaan peitoista: Classic Light 150x210cm 199€ (299€), Premium Light 150x210cm 259€ (379€), Classic light tupla 329€ (498€) ja Premium Light tupla 429€ (658€). Kampanjahinnat voimassa 15.1.2020 asti. Tässä onkin oiva joululahjavinkki vaikka itselle, mikäs sen parempaa kuin kunnon yöunet!

Alennukset voimassa kaikissa Tempur Brand Store myymälöissä sekä heidän nettikaupassaan, peitot löytyvät täältä. Alehinta tulee näkyviin kun valitset valikosta oikean koon.

    Lue lisää