Marimekko kevät 2020 sisustusuutuudet

Enpä olisi koskaan uskonut, että innostun oranssista väristä näin! Oranssi ei koskaan ole ollut mikään suosikkini, mutta syksyn malliston marimekon love-tyynyn myötä se alkoi näyttää yllättävän kivalta. Oranssia on nyt marimekon kevään 2020 mallistossakin ja käydessäni tänään pikaisella visiitillä marimuksussa päädyin ostamaan muutaman tyynyliinan uudesta kevään mallistosta.

Kevään mallistossa on myös beigeä unikkoa paljon tekstiileissä ja astioissa ja mielestäni tämä beige sävy on tosi kaunis. Aikaisemmissa mallistoissa on ollut vähän vastaava pellavainen pussilakana, nyt tätä beigeä unikkoa löytyy vähän tummempana puuvillaisena sisustustyynyistä sekä isoista pouf-istuintyynyistä ja samaa pellavaista taas pussilakanoista ja mm. aamutakista. Ne pellavaiset olivat käsittääkseni viimeksi todella suositut ja moni harmitteli kun ei ajoissa niitä ehtinyt hankkia. Vinkkinä siis, että nyt niitä taas saa, materiaali siis 50/50 puuvillaa ja pellavaa.

Unikkomukeja hankin yleensä aina muutaman jos sävy miellyttää ja tykkään yhdistellä niitä kattauksessa keskenään. Tätä beigeä on myös lautasissa, tosi kaunis sävy!

Yksi uutuustuote oli tämä pyöreä istuintyyny. Tätä oli tällaisessa vaaleassa yksivärisessä unikossa ja sitten tuossa samassa oranssissa kuin taaempana oleva tyyny. Itse käytän tätä varmasti näin tavallisena tyynynä enkä istuintyynynä, tämä vaalea sävy oli aikalailla just samaa sävyä kuin meidän sohvanpäällinen. Unikosta oli myös kiva neulostyyny ja viltti vaaleana ja lisäksi uutuuksissa oli mm. kauniin vihreää tiiliskivi-kuosia. Pitänee ehkä käydä vielä paremmalla ajalla katselemassa kun loputkin kevään uutuudet saapuvat pikkuhiljaa marimuksuun.

Oranssi on ehkä vähän syksyinen sävy, mutta mielestäni tällaisessa vaaleassa neutraalissa ympäristössä kiva piristys. Kukkakaupasta hakemani kuivakukat sopivat kivasti myös näiden kanssa yhteen. Jos innostuit niin kannattaa kurkata marimekon uutuudet marimuksun sivuilta täältä!

Mitä tykkäät kevään uutuuksista?

 • Nimetön
  14.1.2020 at 21:01

  Hei, kaunis valaisin sohvapöydän päällä, saanko kysyä minkä niminen se on?

  • Sini
   14.1.2020 at 22:00

   Heippa! Se on Nuura merkkinen, löytyy ainakin finnish design shopista!

   • Nimetön
    16.1.2020 at 21:43

    Kiitos kovasti!

 • Nimetön
  16.2.2020 at 12:28

  Onko muuten nämä sinun ottamat valokuvat vapaassa käytössä? Huomasin,että ylimmäinen valokuva on päätynyt erään kirpputorin kansikuvaksi ja ei ollut mainintaa mistä kuva on peräisin tai lainattu.

  • Sini
   17.2.2020 at 09:20

   Moi! Ei ole vapaassa käytössä! Kiitos vinkkauksesta, sain tästä instankin kautta tiedon ja aion olla yhteydessä ylläpitäjään.

Lue lisää