marimekko kevät 2020+alekoodi

Yhteistyössä marimuksu, tuotteista saatu alennusta

Vaikka eletään täyttä talvea vielä (vai onko se kunnolla alkanutkaan) niin kevätmallistoja alkaa saapua jo monilta merkeiltä myyntiin. Kävin piipahtamassa marimuksussa kun huomasin, että marimekon kevään uutuuksia oli jo saapunut ja ihastuin pariin tuotteeseen niin, että päätin ne itselleni ostaa.

Kysyin teiltä instassa kiinnostaisiko teitä alekoodi marimekon tuotteisiin ja vaatteet+asusteet saivat teiltä eniten kannatusta. Postauksen lopusta löydät -20% alekoodin marimuksuun, jolla saat alennuksen kaikista marimekon vaatteista, asusteista ja laukuista!

Jo marimekon tuotekuvissa ihastuin tähän uuteen Heila mekkoon kevättalkoot-kuosissa. Tätä kuosia löytyy paristakin mallista, itse tykkäsin tästä hieman pidemmästä ja siitä, että mekko on puuvillaa eikä sen alla ole vuorikangasta. Tämä on kivan kevyt siis käyttää ja toimii mukavasti myös kesällä!

Yleensä en ihan näin värikkäitä vaatteita käytä, mutta joku tässä kuosissa ja värissä ihastutti kovasti. Tästä tulee vähän 70-luvun fiilikset! Ihastuin myös tuohon uuteen mini pixie nahkalaukkuun, jota löytyy mustana ja ruskeana. Näppärän kokoiseen laukkuun menee kaikki arjen tarpeelliset tavarat ja laukku menee ainakin itsellä hyvin myös crossbodyna.

Marimekon sikkkipaidat ovat yksiä lemppareitani ja sininen yksi lempiväreistäni. Niinpä uusi Garbo silkkipaita oli todellakin makuuni, nämä ovat uskomattoman mukavia myös päällä ja toimivat niin arkena kuin siistimmissäkin menoissa. Minulla on käytössä näistä koko 36.

Silkkipaitaa voi pitää housuissa, jolloin lookki on vähän skarpimpi tai sitten rennommin housujen päällä. Monesti yhdistän näitä farkkuihin, jolloin ilme on vähän arkisempi. Silkkipaidoille kyllä iso suositus, eivät mene pesussakaan miksikään!

Ja sitten se alekoodi! Koodilla sliik19 saatte -20% alennuksen kaikista marimekon vaatteista, asusteista ja kengistä. Alekoodi koskee myös vanhempia klassikkotuotteita ja n voimassa 15.12.2019 saakka! Kurkkaahan valikoima täältä ja kannattaa syöttää alekoodi heti sivun ylälaidassa olevasta % merkistä, jolloin aukeaa uusi sivu missä näkyy kaikki koodilla toimivat tuotteet alehinnoin.

Löysitkö jotain mieluisaa? Alla vielä muutamia omia poimintoja suosikeistani!

 • Anniina
  12.12.2019 at 14:49

  Upeita uutuuksia, varsinkin tuo silkkipaita! Mainitsit että paidat eivät mene pesussa miksikään, pesetkö näitä siis ihan koneessa?

  • Sini
   12.12.2019 at 15:10

   Moikka! Virallisessa pesuohjeessa on 30c käsinpesu, mutta meidän pesukoneessa on silkkivaatteille oma ohjelma ja olen surutta pessyt siellä eikä ole tosiaan mennyt miksikään!

 • Hertta
  12.12.2019 at 15:45

  Tämä blogi, ja muotivinkit sekä valkoinen sisustustyyli ❤🤣

 • tiina
  14.12.2019 at 09:30

  Aivan ihana mekko ja paita. Valitettavasti koot jo loppu 🙁

Lue lisää