Välipäivien rento asu

*Mekko saatu R/H Studio

Joulun jälkeen ajatus pillifarkuista ja kireistä vaatteista vähn ahdistaa ja niinpä olikin kiva korkata käyttöön tämä R/H Studio merkin mickey dress, jonka sain tuossa tovi sitten heiltä lahjana. Tämä mickey mallisto on heidän klassikkomallistonsa, josta löytyy samalla kuvioilla monia muitakin tuotteita kuten t-paitoja, huppareita ja myös lapsille oma mallisto.

Tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan vastuullisesti Euroopan alueella. Tällä hetkellä valmistusmaat ovat Portugali, Viro sekä Suomi. Mickey mekko on mielettömän mukavantuntuinen päällä ja materiaali on joustocollegea. Tykkään juuri siitä, että tämä on normaalia trikoota hieman paksumpaa, mutta ei kuitenkaan niin jäykkää kuin normaali collegekangas. Tämän kanssa menee kivasti niin leggingssit kuin sukkahousutkin ja kuviin nappasin pariksi vielä mustat saappaat. Tässä on ”one size fits all” mitoitus ja itse olen 165cm ja tämä menee kivasti mekkona. Pidemmälle toimii hyvin tunikana.

Tämä oli ensimmäinen tutustumiseni R/H Studio merkkiin, mutta veikkaan ettei jää viimeiseksi. Kyseinen mekko vakuutti minut ainakin laadullaan ja huolellisella viimeistelyllä ja tykkään tuosta hieman laatikkomaisesta mallista kovasti. Nyt taidan siirtyä pleikkarin kimppuun, siivotakin pitäisi, mutta jotenkin sitä on vielä vähän joulumoodissa eikä oikein jaksa tehdä mitään tylsiä normaaleja kotihommia.

Mukavia välipäivien jatkoja sinne!

    Lue lisää