ellos suosikkeja ja -50% lisäalekoodi tuottesiin!

Elloksella on nyt taas se aika vuodesta kun alen viimeisiä kappaleita myydään ja perinteisesti sinne on voimassa alekoodi, jolla saa -50% lisäalen jo alennetuista tuotteista. Löysin sieltä itse muutaman kivan vaatteen ja tässä niistä enemmän sekä suorat linkit tuotteisiin jos tykästyit näihin. Tosiaan hinnat oli nyt edulliset, sillä osa oli jo muutenkin tosi hyvässä alessa ja siitä hinnasta lähti sitten vielä puolet pois. Vinkkinä, että koodi toimii myös sisustustuotteisiin ja huonekaluihin! (*postaus sisältää mainoslinkkejä)

Elloksen neuleista minulla ei taidakaan olla muutes kokemusta, joten tämä kuvassa näkyvä hieman pidemmän mallinen ruskea neule saa kunnian toimia ensimmäisenä testikappaleena. Neuleessa on materiaalissa mukana villaa, joten tälle suositellaan villaohjelmalla pesua. Tykästyin tuohon normaalia pidempään helmaan ja noihin löysiin hihoihin ja mielestäni tämä oli tosiaan tosi kiva löytö. Neule on siis tämä ja sen ovh oli 49,90 euroa. Alekoodin jälkeen hinnaksi jäi 17,50 euroa.

Elloksen basic malliston tuotteista minulla on hyviä kokemuksia ja heidän ribbitoppeja minulta löytyy muutama kaapista jo ennestään. Nämä ribbineulosleggarit olivat tosi kivat ja mukavat päällä. Materiaali on 94% puuvillaa ja loput elastanea, löytyy myös mustina. Näiden ovh 24,99 ja alen jälkeen hinnaksi jäi 8,50 euroa! Ai juu piti sanoa, että elloksen oman malliston tuotteet ovat yleensä tuplakokoja, minulla näistä koko 34/36 eikä mitoitus ole ainakaan niukkaa, vastaa ehkä enemmän tuota isompaa kokoa.

Tosiaan noita ribbitoppeja minulla on ollut jo aikaisemmin ja päädyin tilaamaan tuon ruskean vielä lisäksi. Näitä tykkään pitää näin talvella neuleiden alla ja kesällä menee ihan sellaisenaan. Nämä eivät kuuluneet tuohon lisäalen piiriin, mutta ovat suht edullisia kuitenkin ja hinta näillä 12 euroa. Nuo ribbitopit olivat ehtineet jo loppua (muutamia hajakokoja enää), mutta tässä koko elloksen rib mallisto, siellä on muitakin kivoja tuotteita esim tämä paita (löytyy myös pidemmällä hihalla ja useassa värissä).

Kivan mallinen (ja värinen) neule oli myös tämä rosie, jossa on heiman lyhyempi helma kuin tuossa ylemmässä ja tuollaiset vähän pussittavat hihat. Tässä on tosi ihanan iso ja löysä kaulus ja tälle suositellaan myös villapesua. Neuleen ovh 39,90e ja alen jälkeen hinta 12e.

Tosiaan koodilla 415710 saat -50% lisäalennuksen Ellos-valikoiman ALE-tuotteista (myös sisustus!). Alennus koskee Elloksen oman valikoiman alehintaisia tuotteita. Alennus on voimassa 3.2.2020 asti. Kurkkaa tästä koko Ellos tuotteiden alevalikoima.

    Lue lisää