Kuvatauluja kotiin

Kaupallinen yhteistyö Ifolor

Valokuvia tulee nykyään teetettyä ihan liian harvoin. Nyt kävimme ennen joulua ottamassa lapsista sisaruskuvat 7 vuoden tauon jälkeen ja teetimme niistä muistot isovanhemmille ja itsellemme. Aikamoinen muutos onkin ehtinyt tapahtua vuosien aikana! Ihan kiva kuitenkin, että on vähän tuoreempikin sisaruskuva lapsukaisista olemassa, vanhaan kuvaan täytyisi hankkia vain uudet kehykset.

Ifolorilta löytyy monenmoisia kuvatuotteita, joita voi omista valokuvistaan tilata. Nämä tällaiset kehyskuvat ovat kiva lahjaidea ja ne saa joko seinälle tai sitten hyllyn päälle mukana olevan tuen ansiosta. Näitä on saatavilla kolmessa eri koossa ja kuva on tehty 6mm paksuiselle puukuitulevylle, mikä on päällystetty uv-suojatulla kiiltävällä kuvalaminoillilla. Tämä ei siis vaadi kehyksiä vaan on valmis esillepantavaksi sellaisenaan. Kuvan reunat ovat tyylikkään mustat ja hinnat näissä ovat alkaen 11,95e mikä on mielestäni ihan kohtuullinen hintakin.

Itsellemme päädyimme tilaamaan kahdesta kuvasta tällaiset hieman isommat kuvataulu versiot, jotka on tehty samalla tekniikalla kuin nuo edellä mainitut kehyskuvatkin. Näitäkin on saatavilla kolmessa koossa ja meidän omat ovat nuo pienimmät 28×35 cm kokoiset. Kuvataulut ovatkin muutes nyt hyvässä alennuksessa ifolorin sivuilla ja hinnat alkaen 23,05e (norm 32,95e).

Kuvatuotteiden tilaaminen on nykyään tosi helppoa ja onnistuu puhelimellakin ifolorin sivuilla olevan sovelluksen kautta. Nykyään kännykkäkuvatkin ovat jo niin hyvälaatuisia, että niistä saa kauniita suurennoksia. Kiva tuote heillä on myös neliökuvat ja retrokuvat, jotka tulevat omassa pakkauksessaan ja sisältävät 24 kpl neliönmuotoisia valokuvia. Sopivat hyvin esimerkiksi instagram kuvien teettämiseen jos haluaa niitä muistoksi. Näistä voi koota myös hauskoja kollaaseja vaikkapa jääkaapin oveen tai ripustaa seinälle naruun roikkumaan.

Jos kiinostuit kuvatuotteiden tilaamisesta niin koodilla BEST25 saat -25% alennuksen normaalihintaisista ifolor tuotteista. Koodi on voimassa 21.1.2020 saakka. Kannattaa kurkata ifolorin sivuilta muutkin kuvatuotteet, omilla kuvilla saa tilattua nykyään vaikka minkälaisia juttuja!

    Lue lisää