Perjantai fiiliksiä ja suosikkeja sisustuksessa

Meillä on ollut tuo leffatila melkoisessa sekasorrossa joulusta saakka ja tilan on vallannut PlayStation rallipenkki, ja sen ympärillä oli hirmuinen kasa ohjaimia, pelejä, leffoja, vanhoja sipsikulhoja ja sen semmoista. Päätin tänään raivata tilan nappasin samalla muutaman kuvan tänne blogiinkin.

Minulta on monesti kysytty, että onko kaikki meidän kolme olohuonetta tarpeellisia. No jaa, miten sen nyt ottaa, kyllä tietysti vähemmälläkin pärjää, mutta kaikki tilat meillä on kyllä koko ajan käytössä. Tämä ”leffahuone” on kuitenkin yhtä avonaista tilaa varsinaisen olohuoneen kanssa ja siksi minusta juuri niin kiva, se on käytössä joka päivä. Leffoja tulee katseltua viikonloppuisin, mutta pleikkaa tuossa pelaillaan useammin ja jos on vieraita niin kaikkien kanssa pystyy keskustella oli sitten viereisessä tilassa tai vaikkapa ruokapöydässä. Olen ollut tosi tyytyväinen kyllä tähän ratkaisuun.

Tästä tuli taas mielestäni niin kivan näköinen kun roudasin ylimääräiset romut pois ja järjestin tavarat paikoilleen. Tässä onkin itseasiassa nyt aikalailla monia sellaisia sisustusjuttuja, mitkä ovat tällä hetkellä omia suosikkejani. Edelleen innostun ruskean ja beigen sävyistä ja viime vuodesta saakka luonnonvalkoinen on ollut yksi suosikeistani meidän kodin tekstiileissä. Marimekon kevään pyöreä unikkotyyny jatkaa tätä teemaa ja Omiako:n iso jättineuleviltti on yksi suosikeistani! Ennen ajattelin, että luonnonvalkoinen on liian kellertävä ja päädyin aina valitsemaan sen puhtaan kirkaan valkoisen. Nykyään pidän juuri tuosta luonnonvalkoisen tuomasta pehmeydestä ja siitä, että kaikki valkoiset ovat eri sävyä keskenään. Valkoisella sävylläkin voi sisustaa mielenkiintoisesti ja kerroksellisesti kunhan vain tosiaan valitsee hieman toisistaan erilaisia sävyjä.

Pyöreät muodot muutenkin viehättävät ja ihastelen aina nyt monissa paikoissa näkyviä kaarevia nojatuoleja. Sellainen valkoinen pörröinen olisi ihana!

Kaikenlaiset lasiesineet ihastuttavat myös ja tästä tulikin taas mieleen, että pitäisi tehdä kirppiskierros, sieltä kun löytää aina kivoja ja mielenkiintoisia juttuja. Kuvan pyöreä lasipurkki on ostettu kierrätyskeskuksesta, ihastuin tässä sävyyn ja tuohon erikoiseen malliin.

Viherkasvit innostavat myös ja kaipasin kovasti jotain raikasta vihreää tänne olohuoneeseen. Hankin h&m home osastolta tuollainen kauniin jalallisen ruukun ja siihen ostin saniaisen. Tykkään tuosta rönsyilevästä lookista ja kyllähän nuo viherakasvit elävöittävät kummasti huoneen ilmettä ja virkistävät omaa mieltä.

Eipä tämä tila lapsiperheessä kauaa näin siistinä pysy, mutta onpa taas hetken selkeämpää ja kauniimpaa. Nyt lähden kohta ajelemaan kohti Seinäjokea ja testaamaan Alma ravintolan, huomenna onkin pelipäivä ja sitten sunnuntaina töihin. Siinä se viikonloppu taas menikin, ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sinne!

 • tiina
  18.1.2020 at 09:12

  Kaunis tila ja kauniit värit sisustuksessa. Tykkään hurjasti tuosta taulustasi. Sitä jäin miettimään, että missä säilytätte pelit, leffat, johdot, ohjaimet jne. jos ne jäävät lojumaan? Kaipaisiko tila jotain paikkaa niille, johon ne olisi helppo laittaa käytön jäljiltä pois? Mukavaa viikonloppua!

  • Sini
   18.1.2020 at 09:25

   Meillä on tv:n alla tuossa tilassa pitkä tv-taso missä on kyllä hyvin tilaa. Ongelma ei varsinaisesti siis ole tilanpuute vaan se, ettei niitä jakseta laittaa takaisin paikoilleen käytön jälkeen😂

 • Jaana
  18.1.2020 at 10:50

  Tosi kiva koti teillä. Tauluja olen kovasti ihaillut, Kenen tai mistä olet hankkinut…saako kysyä?
  Ihanaa päivää sinulle 😊

  • Sini
   18.1.2020 at 12:24

   Tuo iso taulu on Keltainen keinutuoli Virpi Mäkisen tekemä akustiikkataulu. Häneltä saa tilattua tauluja omilla mitoilla ja toiveilla!

 • Sari Riekkola
  18.1.2020 at 13:58

  Kaunis tila ja kivoja tyynyjä, viherkasvit tuovat piristystä.

  Mukavaa viikonloppua!

  • Sini
   19.1.2020 at 14:45

   Kiitos ja kivaa viikonloppua sinnekin! 🌸

Lue lisää