Yksi huonetuoksu (ja merkki) suositus

Piipahdin eilen Seinäjoen ideaparkissa ja siellä Zicos kaupan uudessa myymälässä. Oli kyllä aivan ihana paikka ja liikkeessä saa helposti kulumaan tovin jos toisenkin vain ihastellessa esillepanoa ja hypistellessä tuotteita. Muutama pienen jutun kanssa poistuin kassan kautta ja yksi oli tämä Meraki merkin huonetuoksu. Tässä sandcastles and sunsets tuoksussa on jotain mikä vetoaa minuun kovasti. Käyttäisin mieluusti tätä tuoksua jos tätä olisi hajuvetenä, tämä on sellainen hieman makea vaniljamainen, mutta kuitenkin mukana on ripaus raikkautta. Tuoksu ei ole tunkkainen vaan sellainen sopivalla tavalla hento.

Meraki on tanskalainen merkki, joka on erikoistunut tällaisiin hyvinvointituotteisiin kuten kosmetiikkaan ja erilaisiin tuoksuihin. Heiltä löytyy niin pesuaineita, voiteita kuin tuoksukynttilöitäkin ja lisäksi tekstiileitä ja pientavaroita kuten pesuharjoja, hammasharjoja jne. Tuotteiden design on minimalistinen ja näitä pitääkin mielellään esillä. Meraki panostaa tunnelmaan ja tuotteet ovat tarkoitettu hemmotteluun arjen keskellä.

Samainen tuoksu minulla onkin jo tuoksukynttilänä ja tämä on oma lempparituoksukynttiläni. Tuolta zicosista oli tuo huonetuoksu nyt loppu, mutta jos haluat tsekata niin domdom liikkeestä tuota löytyy -30% alesta täältä. Ovh tuoksulla on 17,90e

Joulu on meillä jo raivattu pois, vielä kun jaksaisi laittaa jouluiset koristeet takaisin varastoon. Nyt innostaa ruskea ja puunsävyt, tässä kuvassa on aikalailla suosikkejani juuri nyt!

    Lue lisää