Kuuden euron ihmesieni

Sliik Konjakkisieni

Instan puolella jo hehkutinkin tätä kuuden euron ihmesientä, jonka hankin reilu kuukausi sitten. Lupasin palata vielä tarkempien käyttökokemusten tiimoilta asiaan ja tässä niitä nyt tulisi! Mikä tämä ihmesieni siis on? Se on konjakkisieni! En tiedä miten en aikaisemmin ole jo tätä hankkinut, vaikka kyllä näistä muistan jotain kuulleeni ohimennen. Jos olisin tiennyt mitä ihmeitä tämä tekee minun kuivalle ja herkälle iholleni, olisin ostanut tällaisen jo vuosia sitten!

Sliik Herkan Ihon Pelastus

Minulla on siis todella kuiva iho ja etenkin talven pakkanen ja viima ovat ne pahimmat, jotka saavat ihoni ihan hilseilemään, vaikka kuinka sitä koittaisin rasvata ja hoitaa. Kun laittaa meikkivoidetta niin tuo pintakuivuus vielä oikein korostuu ja tämä sieni on kyllä tehnyt niin suuren muutoksen, että se ansaitsee ihan oman postauksensa!

Konjakkisieni on täysin luonnollinen ja se tehdään konjac kasvin juuresta. Sieni kastellaan ja se imee itseensä hurjan määrän vettä, jolloin se muuttuu pehmeäksi ja sillä voi pestä kasvot. Tämä on siitä hyvä, että se kuorii ihoa todella hellästi eikä itsellä jätä mitään punoitusta tms. kasvoihin. Voin siis hieroa tällä kasvot suoraan ennen meikkausta jos ihossa on kuivuutta. Kokeillessani tätä ensimmäisen kerran olin vähän, että ”noh, katsotaan nyt onko tästä mihinkään”. Ja ensimmäisen kerran jälkeen olin kirjaimellisesti suu auki, sillä kasvoni iho oli kuin vauvan pylly, vaikka mitään varsinaista kuorintaa en huomannutkaan tehneeni. En oikein ymmärrä edes miten tällä saa niin ihmeellisen lopputuloksen, aivan kuin kasvoilleni olisi tullut sileä kerros ihon päälle, vaikka mitään ainetta sienessä itsessään ei ole.

Sliik Marimekko Tiiliskivi

Käytän sientä enimmäkseen iltaisin ja pesen tällä siis meikit. Levitän meikinpoistoaineen kasvoilleni ja sitten tällä sienellä hieron sen ihoon ja samalla puhdistuu kasvot ja häviää pintakuivuus. Toki hyvä hoitoneste ja kasvovoide/öljy ovat myös tärkeitä, olen huomannut niidenkin imeytyvät kasvoihin paljon paremmin sen jälkeen kun olen puhdistanut kasvot sienellä.

Jos siis kamppailet pintakuivan ja herkän ihon kanssa, suosittelen, että kokeilet konjakkisientä! Näitä löytyy monen merkkisiä ja monesta paikkaa, omani ostin Zicos liikkeestä. Tämä minun oma on ns. vanhaa mallia, mutta siellä on nyt uusia eri muotoisena ja vähän erilaisille ihotyypeille sopivina. Omani on ihan se tavallinen, koska silloin ei ollut esimerkiksi herkälle iholle omaa saatavilla. Kurkkaa sienet täältä.

Sliik Marmori Laatta

Sientä ei kannata säilyttää esimerkiksi suihkussa vaan se kannattaa ripustaa aina kuivumaan käytön jälkeen. Tätä voi käyttää puhtaan veden tai puhdistusaineen kanssa. Desinfioi sieni kerran viikossa kastamalla muutamaksi sekunniksi kuumaan keitettyyn veteen ja vaihda sieni 2-3 kuukauden välein parhaan pesutuloksen saavuttamiseksi.

Sliik Meraki Konjakkisieni

    Lue lisää