Mom jeans, uhka vai mahdollisuus?

Olin aikanaan pillifarkkujen kanssa yhtä skeptinen kuin tämän jo tovin pinnalla olleen mom jeans-trendin kanssa. En voinut silloin kuvitellakaan, että joskus oikeasti vetäisin jalkaani pillifarkut, siis lahkeethan piti olla leveät!

Siinä missä trendin aallonharjoilla olevat liihottivat pillifarkuissan, minä kuljin muutaman vuoden vielä niissä tutuissa ja turvallisissa leveälahkeisissa. Kunnes sitten yksi kerta päätin kokeilla ja sillä tiellä on oltu aikalailla tähän päivään saakka.

Jos minun pitäisi valita vain yhdet niin edelleen valitsen mielummin pillifarkut muiden sijaan. Nyt kuitenkin olen huomannut, että olen viime aikoina käyttänyt tosi paljon näitä pieces merkin mom jeans mallisia farkkuja, koska nämä ovat niin älyttömän mukavat jalassa! Nämä ostin viime syksynä tunnustellakseni osaisinko pitää ja aluksi kyllä jäivät kaappiin. Nyt kuitenkin olen jotenkin päässyt mukaan tähän villitykseen ja nämähän ovat ihan kivat!

En ole mikään kovin trendikäs pukeutuja noin yleensä vaan ehkä enemmän luotan tuttuihin ja turvallisiin perusjuttuihin mistä tiedän pitäväni jo valmiiksi. On kuitenkin hauska joskus kokeilla vähän eri tyylisiäkin vaatteita ja itseasiassa niiden pillifarkkujen kanssa kävi aikanaan juuri samoin. Ostin ne enkä käyttänyt varmaan 1,5 vuoteen kuin kerran. Ja sen jälkeen ne oli jalassa kunnes hajosivat (rip onlyn paras malli!).

Mitäs sä tuumaat tästä mom jeans trendistä ja näistä väljemmän mallisista farkuista? Iskeekö suhun tai löytyykö sun kaapista?

    Lue lisää