Uusi ihana sisustuskauppa

*Tuotteet saatu Havea Design Shopista

Tein @sinisliik instagram tilini puolella arvonnan yhteistyössä uuden sisustuskaupan Havea Design Shopin kanssa. Siihen kuvasin muutamia tuotteita täällä meidän kotona ja kuvista tuli mielestäni niin kivoja, että ajattelin jakaa ne täälläkin puolella.

Havea Design Shop on tammikuussa aloittanut verkkokauppa, jonka tuotevalikoima on kasattu skandinaavisella maulla. Itse pidän kovasti, että valikomissa on myös vähän vieraampia merkkejä ja kivan erilaisia tuotteita kuten hollantilaisia STONED marmorituotteita. Merakin tuotteet ovat myös kiva lisä valikoimaan, heillä on niin ihania tuotteita, että voisin ottaa kotiini kaikki. Merkin tiskiainetta etsiskelin tuossa juuri jokin aika sitten, mutta sitä oli vähän vaikea löytää. Nytpä siis sitä sekä mm. saippuaa ja muitakin juttuja löytyy täältä.

Nämä STONED merkin marmorituotteet ovat myös ihania! Tällainen 15×30 kokoinen on kätevä esimerkiksi keittiössä maustepurkkien alla, mutta sopii myös tarjoilualustaksi. Valkoisen lisäksi värejä löytyy vaikka mitä muita mm. mustaa, ruskeaa, vaaleanpunaista ja kokojakin monenlaisia. Lisäksi on marmorisia kulhoja ym! Kannattaa kurkata kaikki täältä.

Instan puolella on tosiaan käynnissä arvonta, jossa palkintona on 15×30 kokoinen marmorialusta, meraki tiskiharja sekä meraki pesuaine. Käykäähän osallistumassa arvontaan täällä!

Uudella kaupalla valikoima on luonnollisestikin alussa aika pieni, mutta uusia merkkejä ja tuotteita tulee koko ajan lisää. Nicolas Vahe merkin kaunis ja simppeli kylmälaukku pääsee meillä varmasti kovaan käyttöön lasten pelireissuille ja mökille!

House Doctor merkin tuotteita löytyy valikoimista myös ja mielestäni brändi on kiva ja kohtuuhintainen. Keitiössä näkyvä iso ruskea maljakko oli myös tämän merkin ja samoin nämä graafiset toilettipussukat, joita löytyy useammassa kuosissa ja värissä. Ison pussukan hinta 6,50 euroa ja pienemmän meikkipussukan hinta 4,50 euroa.

Se olisi nyt sitten kuulkaas loma! Mitään suunnitelmia ei juurikaan ole, mutta eiköhän me jotain kivaa keksitä. Kivaa viikonlopun jatkoa sinne!

  • andrea
    2.3.2020 at 14:59

    Hi ! I love your kitchen , looks amazing !
    I was wondering which is the white lamp brand on the wall ?
    Andrea

Lue lisää