Viime päivien suosikki: Selma dress

Välillä vähän asukuvia tännekin puolelle. Halusin vinkata yhdestä ihanasta mekosta, jota olen pitänyt viime aikoina ihan hurjan paljon ja tämä on niin mukava myös päällä!

Kyseessä on tämä Levi’s Selma dress* mikä on siis tällainen farkkumekko, jossa on edessä napit ja sivuilla taskut. En tiedä mikä siinä on, mutta kaipaan aina hameisiin ja mekkoihin taskuja! Materiaali on tässä 100% puuvillaa, mutta silti tämä joustaa kivasti eikä ole ollenkaan tönkkö. Ainakin tämä vaalea versio siis, tästä löytyy myös tummempi väri. Omani on kokoa XS ja sanoisin mitoituksen vastaavan aika hyvin kokoaan.

Tämän kanssa voi pitää leggareita tai vaikka pillifarkkujakin, mutta olen itse käyttänyt tätä paksumpien sukkahousujen kanssa. Täytyy vinkata myös näistä sukkahousuista, instayhteistyön tiimoilta tutustuin Vogue hosiery merkkiin ja heidän conscious line-malliston sukkahousuihin ja nämä ovat ihan parhaat sukkahousut mitä minulla on ollut. Tyo 40 DEN paksuus on juuri hyvä näin talvella käytettäväksi ja näitä olenkin käyttänyt nyt useampien mekkojen kanssa.

Mitä tykkäät tästä asusta? Saappaat ovat muutes Tommy Hilfigerin ja yhdet lempparini myös. Ihanan sirot ja menevät kivasti juuri mekkojenkin kanssa!

    Lue lisää