Yksi ihana karahvi (+alevinkki)

Olettekin varmasti huomanneet, että ruskean sävyt ovat edelleen kovasti mieleeni. Huomasin elloksen uutuuksissa tällaisen* kauniin karahvin ja päätin sen tilata, sillä tämä toimii kivasti myös maljakkona. Tykkään esineistä, joita voi käyttää moneen tarkoitukseen ja meillä usein ruokapöydässä onkin vettä niin nyt sen saa kivasti ja kauniisti myös tarjolle.

Tämän ovh oli noin 35 euroa, mutta nyt se näyttäisi olevan tuolla -20% alessa ja hintaa sille jää 28 euroa. Ellokselle on menossa nyt kampanja, jossa näitä sisustusuutuuksia on paljon alessa ja kampanjassa on mukana myös merkkituotteita ja huonekaluja. Kurkkaa kampanjahinnat täältä*, voimassa vielä tänään 17.2.2020.

Täällä ruudun toisella puolella on ollut viime ajat vähän haipakkaa, sillä aloitin yhden kivan lisätyön ja ollaan oltu mm. vähän reissussa koko perhe. Olen jotenkin nyt ihan uutta intoa täynnä, ehkä se on tämä orastava kevät mikä on saanut kunnon energiapuuskan päälle. Jos sinua kiinnostaa mikä se lisätyö on niin kurkkaa instasta @sini_tupperware, nimestä voikin jo päätellä jotain!

*mainoslinkki

    Lue lisää