Everyday classics

Vaatekappale, jota käytän eniten on ehdottomasti farkut. Rakastan farkkuja ja niissä on mielestäni mukava olla. Etenkin jos löytää kivat ja hyvin istuvat sellaiset! Toiset eivät pidä farkuista ollenkaan, mutta itse kuulun siihen porukkaan, joka voisi vaikka nukkuakin farkut jalassa. Farkkuja on maailma pullollaan, mutta niissäkin on eroja ja kun hyvät löytää niin ehdottomasti kannattaa ne ostaa. Itsellä monet lempifarkuista ovat palvelleet jo vuosia ja vain paranevat käytössä. Tässä postauksessa muutama kiva malli itselle uudelta NEUW merkiltä. Ajattelin vinkata näistä täällä, koska INCH” kaupassa on nyt koko valikoima -25% alennuksessa ja nämä farkut (ja paidatkin) sieltä ovat.

Ensimmäisenä tämä hieman löysempi malli NEUW Lexi straigt. Nimensä mukaisesti tämä on suora malli, vähän sellainen mom jeans-tyylinen. Mukana on aavistus elastanea, joten ovat tosi kivat jalassakin. Istuvat myös takaa hyvin, vaikka tällainen väljempi malli onkin. Näissä on korkea vyötärö ja erityisen kivat ovat esimerkiksi kauluspaidan tai neuleen kanssa. Kuvan paita on aikanaan ostettu myös INCH” kaupasta ja on Samsoe Samsoe merkkinen, muutama hajakoko vielä täällä.

Toinen kiva malli oli tämä NEUW Smith high skinny, joka on pillifarkku. Tässä on klassinen perussininen pesu ja lahkeet ovat raakasaumalla, kiva pieni yksityiskohta sekin. Nämä ovat paksua kunnon farkkua ja mukana myös vähän elastanea. Tykästyin näihin myös kovasti, istuvuus ihan täydellinen ja tosiaan varmasti myös kestävät, sillä ovat ns. kunnon farkkua. Stretch farkut ovat kyllä tosi mukavia jalassa, mutta olen huomannut niiden kestävyyden olevan huonompi kuin ns. normaalifarkkujen.

Näiden kanssa kuvissa on Samsoe Samsoen puuvilla/pellavapaita, joka oli itsellä viime kesän suosikkipaita. Tätä löytyy valikoimista edelleen, kurkkaa täältä.

Farkuista minulla on molemmista koko 26 ja paidoista koko S, vastaavat mielestäni hyvin kokoaan.

Kannattaa kurkata tosiaan INCH” kaupan valikoima (ja tukea kotimaisia pienyrittäjiä!), siellä nyt ainakin vielä koko valikoima -25% alessa ja heidän tuotevalikoima on kyllä aivan ihana!

Mitä tykkäsit asuista ja näistä farkuista?

    Lue lisää