Kauniit pääsiäiskoristeet

*Osa tuotteista saatu aarikalta

Sain tovi sitten aarikalta kivan lähetyksen, jossa oli heidän ihania kevään uutuustuotteita. Olen itse kerännyt vuosien aikana aarikan koristeita niin jouluun kuin pääsiäiseenkin, mielestäni ne ovat kauniita ja ajattomia ja mikä parasta myös kotimaisia!

Pääsiäinen tulee tänä vuonna olemaan erilainen kuin ennen. Olemme tottuneet olemaan yhdessä isolla porukalla, käymään kokolla ja lapset virpomassa. Ne kaikki jää nyt pois, mutta se ei tarkoita, etteikö pääsiäistä voisi juhlia kuitenkin. Hyvää ruokaa, yhdessä oloa, askartelua. Näitä kaikkia pystyy toteuttamaan edelleen ja odotan itse ainakin innolla pääsiäistä ja hieman väljempää työtahtia.

Innostuin aamusta leipomaan Ambrosia-kakun, mikä on ihana ja helppo kakku vaikkapa pääsiäiseen. Kuvasin samalla noita saamiani aarikan uutuuksia ja kaivoin kaapista esiin myös jo olemassa olevat vanhat aarikan pääsiäiskoristeet. Näissä on kiva, että kaikki sopivat ihanasti yhteen keskenään. Uutuuksista kaikista kaunein oli mielestäni tuo heinä-koristesetti, missä on siis puusta tehtyjä heiniä, jotka voi laittaa maljakkoon. Näitä löytyy mustina ja puunvärisenä, kuvasin tähän molempia.

Uutuustuotteita on myös nämä kaari-mukit, joita löytyy neljässä eri värissä. Ne vaaleanpunaiset olisivat sopineet tähän kattaukseen muutes tosi hyvin myös!

Olen itse ostanut aikaisemmin näitä puunvärisiä pääsiäiskoristeita. Nämä ovat edelleen tosi ihania ja kiva kun saa taas kohta laittaa jo pääsiäistä esiin!

Paketissa oli myös nuo söpöt pupujussi koristeet. Toinen on vaaleanpunainen ja toinen musta, molemmat aika hauskoja! Aarikalta löytyy aika paljon kaikkea pääsiäiseen, kurkkaa kaikki koristeet täältä.

Tässä mustia tuotteita, näistä kaikki muut uutuuksia paitsi tuo kukko, mikä on ollut valikoimissa jo aikaisemmin. Uutuuksia pääset kurkkaamaan täältä.

Tykkään yhdistellä vähän eri kuoseja ja merkkejä keskenään. Marimekon pellavaliina on yksi suosikkipöytäliinoistani ja sopii melkein minkä kanssa tahansa yhteen! Aarikan tarjoiluvati on jo vuosia vanha ja tästä minulta löytyy myös pienempi malli. Tykkään näistä kyllä tosi paljon, ovat jo itsessään katseenvangitsijat pöydässä.

Mitä tykkäät näistä aarikan pääsiäisjutuista? Löytyykö näitä sinun kaapista tai oliko näissä jokin suosikki erityisesti?

    Lue lisää