Marimekon uutta kivalla alennuksella

Yhteistyössä marimuksu

Marimuksussa aukesi tänään heidän upouusi verkkokauppa ja sen kunniaksi siellä on -20% ja -30% alennuksessa kaikki tuotteet, myös uutuudet! Kevääseen on tullut paljon marimekon ihania uutuuksia ja tässä muutama kuva omista suosikeistani.

Marimekon silkkipaidat ovat yksiä omia suosikkejani ja itsellä niitä onkin jo neljä kappaletta. Käytän niitä paljon ihan arjessa, mutta menevät siistimmissäkin menoissa. Omani pesen silkkiohjelmalla koneessa eivätkä ne ole meneet miksikään. Ekassa kuvassa näkyvä persikkainen sävy on kevään uutuus ja löytyy täältä.

Persikkaa löytyy myös asusteista ja tämä unikkohuivi oli mielestäni tosi kaunis. Kevääseen on tullut myös uusi Kedolla-farkkutakki, joka on enemmän jakkumainen verrattuna marimekon aikaisempaan farkkutakkiin. Tämä myös joustaa mukavasti!

Marimuksussa kaikille marimekkoa yli 100 eurolla ostaneille kaupan päälle marimekon logokassi (kasseja rajoitettu erä) ja lisäksi kaikkien kirjautuneiden asiakkaiden kesken marimuksu arpoo 22.3 yhden marimekko pikku Karla stripe laukun (arvo 169e). Kannattaa siis ehdottomasti käydä kirjautumassa uuteen verkkokauppaan niin on mukana arvonnassa!

Alennukset näkyvät tuotteissa automaattisesti suoraan sivuilla ja ne ovat voimassa viikonlopun ajan. Kurkkaa myös ihanat lastenvaateuutuudet!

 • Tessa
  23.3.2020 at 15:07

  Moikka, mistä ostit tuon keittiön lattialla olevan tuohikorin?

  Kiitos!

  • Sini
   28.3.2020 at 12:31

   Moikka! Se on Zicos sisustusliikkeestä!

Lue lisää