Puuvillainen jättineulepeitto

*Omiako tuotteet saatu

Olen aikaisemminkin kertonut brändikatsaus-osiossa ihanasta kotimaisesta merkistä OMIAKO-designista. Heillä on valikoimassa vaikka mitä kauniita käsintehtyjä tuotteita ja aikaisemmin oletkin nähnyt olohuoneessamme heidän villaisen valkoisen jättineulepeiton. Minna lähetti minulle paketin, jossa oli yksi heidän uutuustuotteistaan, tämä jättineulepeitto puuvillaisena! Kotimaisuus ja pienyritykset ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja etenkin nyt näiden tukeminen on todella tärkeää. Olen itse tilannut nyt monelta pienyrittäjältä tuotteita ja haluan käyttää tätä näkyvyyttäni myös näiden asioiden hyväksi. Toivottavasti sinäkin tuet OMIAKO yritystä ja muita pienyrityksiä <3

Puuvillainen jättineulepeitto on kyllä hurjan kaunis! Tämän voi myös pestä hienopesuohjelmalla koneessa, joten kiva ottaa vaikka myös terassille eikä haittaa, vaikka pieniä tahroja tulisikin. Näitä on saatavana viidessä värissä; valkoinen , hiekka, vaaleanpunainen, vaaleanharmaa ja harmaa. Valitsin meille tämän hiekka sävyn, mikä sopii kivasti sohvien kanssa ja kuitenkin vähän erottuu harmaasta pinnasta. Hiekka onkin kyllä tosi kaunis sävy, mikä vaihtelee vähän valon mukaan. Kokoja on saatavilla kaksi, tämä meidän oma on se isompi koko.

OMIAKO verkkokauppa on pullollaan kaikkea ihanaa! Paketissani oli myös näin kauniita patalappuja. Näitäkin on saatavilla useassa värissä; tässä musta, pellava ja luonnonvalkoinen. Kurkkaa myös ihanat korkista tehdyt tuotteet. Niitä löytyy niin keittiötuotteissa, säilytystuotteissa kuin asusteissakin!

Villainen jättineulepeitto on ollut meillä todella kovassa käytössä. Sekin on pysynyt hyvänä kun vain jaksaa välillä vähän huoltaa. Taidan laittaa sen nyt odottelemaan syksyä ja jättää tämän puuvillaisen version tuohon olohuoneeseen.

Koitin saada beigen sävyä esiin kuvissa, se tosiaan vähän vaihtelee valon mukaan. Tässä sävy mielestäni aikalailla oikea.

Olen tehnyt pitkää päivää ja pitkän työviikon töissä ja nyt olisi tiedossa muutama vapaapäivä. Nyt ajattelin laittaa ulkoiluvaatteet päälle ja lähteä vähän lenkille. Ihana auringonpaiste tuolla pihalla!

Mukavaa viikonloppua sinnekin ja toivottavasti pysytte terveinä!

    Lue lisää