Yhdet housut, kolme lookkia

Kaupallinen yhteistyö INCH” store

Sliik Inch Store Suosikit

Tamperelainen INCH” Store on muutaman vuoden aikana noussut yhdeksi suosikkiliikkeekseni. Heidän valikoima on just eikä melkein omaan makuuni ja siellä on tuotteita niin rennompaan menoon kuin siistimpäänkin lookkiin. INCH” Storen tyyliä voisi kuvailla skandinaavisen minimalistikseksi, jokainen vaatekappale on mietitty liikkeen brändiin sopivaksi ja heidän instagram sivut tarjoavat todella hyvää inspiraatiota näiden eri tuotteiden yhdistelemiseksi.

INCH” Store on kivijalkakauppa, joka sijaitsee Tampereella. Vallitsevan tilanteen vuoksi myymälä on nyt kiinni, mutta verkkokauppa palvelee 24/7. INCH” Storen valikoiman kulmakivet rakennetaan mustilla, harmailla ja valkoisilla tuotteilla, joita sitten korostetaan ripauksella muita sävyjä. Klassisen vaatekaapin kulmakivet löydätkin täältä ja heidän farkkuvalikoima on aivan mieletön!! Koko valikoima on nyt -20-30% alennuksessa, joten kannattaa ehdottomasti kurkata heidän verkkokauppa, uutuuksia saapuu myös päivittäin!

Sliik Twist Tango Ester Takki

Poimin muutamia omia suosikkejani INCH Storen valikoimista. Heillä on avattu uusi ”Basics” osio ja omat valintani olivatkin suurimmaksi osaksi sieltä muutamalla jutulla lisättynä muilta osastoilta. Asujen pohjana kaikissa on yhdet ja samat housut, jos hankit vain yhdet housut tänä vuonna niin hanki nämä!

Nämä ovat siis Samsoe&Samsoe merkin Hoys housut, joissa on hieman vajaamittainen lahje ja ovat ihanan joustavaa ja mukavantuntuista materiaalia. Sopivat niin remmonpaan lookkiin kuin siistimpäänkin menoon. Nämä ovat syystäkin olleet suositut heidän sivuillaan ja tällä hetkellä loppuneet, mutta toivottavasti varastoon tulee täydennystä. Saat klikattua tuotteen kohdalta ilmoituspyynnön kun housuja on taas varastossa, suosittelen tekemään sen ja nappaamaan nämä heti kun saapuu lisää!

Sliik Twist Tango Ester Villakangastakki

Ensimmäisessä lookissa on nuo mustat vajaamittaiset housut yhdistettunä tähän kevyeen Twist&Tango villakangastakkiin sekä kotimaisen Arela merkin beigeen basic t-paitaan. Arela on merkkinä itselle uusi ja tämä paita on ensimmäinen heidän vaatekappaleensa omassa kaapissani. T-paitaa löytyy myös mustana ja valkoisena ja tämä on laadukasta ja paksuhkoa trikoota, joka toimii monen asun kanssa.

Tuo takki hurmasi minut heti kun näin sen kuvissa ja vaikka se on villakangasta niin se on kivan kevyt ja ohut näin keväällä ja syksyllä pidettäväksi. Siinä ei ole siis vuorta, joten toimii enemmän neuleen tavoin ja on oikein passeli näille keleille. Itselläni on t-paidsta koko S, takista koko XS ja housuista koko XS.

Sliik Samsoe Samsoe Hoys Housut
Sliik Samsoe Samsoe Hoys Pants
Sliik Marimekko Runoja Huppari

Seuraavana vähän sporttisempi asu tai sanotaanko vähän rennompi asu. INCH” Storesta löytyy valikoima näitä Marimekon Kioski sarjan tuotteita ja sieltä valitsin tämän Runoja hupparin koossa S. Näihin huppareihin tuli juuri täydennystä kokoihin, joten käyhän äkkiä kurkaamassa olisiko omaa kokoasi saatavilla! Malli on unisex malli ja tosi reilua kokoa, minulla olisi mennyt myös XS, mutta halusin tämän olevan selkeästi oversize, joten valitsin tämän isomman S koon.

Huppari on todella paksu ja muhkea ja olen pitänyt tätä nyt usemman päivän taukoamatta! Sopii niin mustien housujen kuin farkkujenkin kanssa ja kertakaikkiaan tämä on vain niin i-ha-na!

Sliik Marimekko Kioski Huppari

Jokaisen asun kanssa sopii kivasti valkoiset nahkatennarit. INCH” Storesta löytyy tosiaan myös kenkiä ja asusteita ja nämä kuvissa näkyvät ovat Superga 2730 Nappa Leau malliset.

Sliik Marimekko Kioski Runoja Huppari
Sliik Human Scales Ebba Nahkatakki

Viimeinen asu on hieman rock henkinen ja siihen valitsin tämän Human Scales merkin Ebba nahkatakin ja yhdistin sen rennon perus t-paidan kanssa. Itselläni on ollut näitä Samsoe&Samsoen t-paitoja aikaisemminkin ja noita löytyy INCH” Storen valikoimista useammassa värissä. Perus t-paita on kyllä vaatekappale, joka toimii niin monen kanssa!

Sliik Human Scales Nahkatakki
Sliik Musta Nahkatakki Inch Store

Laadukas nahkatakki on vaatekappale, joka kestää aikaa ja pysyy aina muodissa. Itse tykkään käyttää nahkatakkia paljonkin, useinmiten yhdistän sen farkkuihin, mutta toimii näin mustien housujenkin kanssa. Vinkkinä, että yksi kiva musta housumalli on tämä Samsoe&Samsoe Nessie, joka on hieman väljempi ja pidempi malli näistä kuvissa olevista.

Sliik Human Scales Leather Jacket
Sliik Samsoe Samsoe Housut
Sliik Superga Nahkatennarit

Mikä näistä kolmesta asuista oli eniten sinun makuusi? Laitan instagramin puolelle myös kivan arvonnan, jossa palkintoja on lahjakortti INCH” Storen verkkokauppaan. Käykäähän siis osallistumassa siihen tuolla @sinisliik ig-tilin puolella.

Ihanaa vappuaattoa juuri Sinulle!

    Lue lisää