Ikea Gladelig astiat

Sliik Ikea Astiat

Vinkkaanpa, että Ikeaan on tullut tällaisia kauniita GLADELIG uutuusastioita ja meille niistä muutamia hankinkin. Nämä ovat kauniin rustiikkisia ja kuppeja sekä pitkulaisia lautasia lukuunottamatta myydään neljän setteinä.

Sliik Ikea Gladelig Uutuus
Sliik Ikea Gladelig Astiat

Ajattelin, että osan ainakin veisin kesäksi mökille, siellä kun ei kovin paljoa meillä ole astioita enkä ole malttanut noita kotona käytössä olevia sinne viedä. Käsintiskauksessa mökki miljöössä on muutama kuppi jo mennyt rikki. Näissä oli mielestäni tosi kohtuullinen hintakin, joten ei niin harmita, vaikka tulisikin vähän kolhuja.

Sliik Ikea Gladelig Astiat Uutuus

Ilmeisen suosittuja nämä ovat kaiketi olleet, äitini nappasi Tampereen liikkeestä viimeiset syvät lautaset ja kulhot. Jos siis ihastuit näihin niin kannattaa käydä pikaisesti kurkkaamassa saatavuus!

Sliik Ikea Gladelig

    Lue lisää