Kesäkukat

Sliik Terassikalusteet

Tai pitäisikö sanoa kesäkasvit, sillä näissä ei varsinaisesti ole yhtään kukkaa. Kävin hakemassa Kyläkaupan pihapuodista pariin ruukkuun vähän istutettavaa. Puutarhapuolella saisi kyllä menemään rahaa vaikka kuinka! Jotenkin sitä menee hakemaan jotain pientä ja sitten tulee takakontti täynnä kotiin.

Sliik Rottinkituoli Terassilla 1
Sliik Terassi

Ihastuin noihin köynnösbataatteihin ja niitä nappasin mukaan parin. Jotenkin tuollaiset tummat kasvit miellyttävät silmää nyt erityisesti. Vielä oli yksi Keijunkukka jäljellä ja sen kirkas vaaleanvihreä väri sopi mielestäni kauniisti yhteen noiden tummien kasvien kanssa.

Sliik Terassikukat

Apila on jokavuotinen suosikkini, tykkään siitä kun se alkaa tuosta rönsyillä ja valua alaspäin. Lisäksi ostin muutaman Papukaijanlehden, niissäkin on tosi kaunis sävy. Nämä kuvat nappasin illalla kymmenen aikaan, uskomattoman valoisaa vielä silloinkin!

Sliik Koynnosbataatti
Sliik Kesakukat
Sliik Terassilla

Haaveilen, että saisin tänä kesänä tehtyä jonkinmoiset istutusaltaat etupihalle ja kukkapenkkejä takapihalle. Minulla ei vain ole oikein harmainta aavistustakaan mitä niihin laittaisin kasvamaan. Lisäksi olisi vaikka mitä muutakin pihahommaa tiedossa, joten saas nähdä kuinka suunnitelmien kanssa käy. Nämä ruukkuihin laitettavat istutukset on kyllä siitä kivoja, että ovat niin helppoja ja nopeita laittaa ja näilläkin saa jo vähän kodikkaampaa ilmettä terassille.

Nyt taidan lähteä maalaamaan meidän pyöräkatosta loppuun, tuli taas niin kiva aurinkoinen päivä!

Sliik Vaalea Terassi
  • neito
    25.5.2020 at 20:30

    Toivoisin postausta tai postauksi mökistänne. Se on niin mukavasti sisustettu ja laitettu, niin toivoisin siitä postausta.

Lue lisää