Kukkaterapiaa terassilla

Sliik Rottinkituoli Terassilla

Näin yövuoron jälkeen kirjallinen tuotos ei välttämättä ole sitä parhainta, mutta ajattelin kuitenkin rustailla muutaman rivin vielä terassijutuista. Kävin tänään piipahtamassa paikallisessa Kukkakauppa Floristiina kaupassa ja sinne oli tullut aivan ihania pihakukkia! Ja toki liike notkui sisältä mitä kauneimmista leikkokukista, nyt kannattaa kyllä käydä piipahtamassa ja hakemassa äitienpäiväkukat heiltä!

Sliik Rottinkinen Tuoli Terassi

Kelit ovat nyt suosineet ja kuten veikkasinkin, on tuo pyöreä pesä osoittautunut hurjan mukavaksi lepopaikaksi. Varjon avulla sitä saa vähän viileämmäksikin, tuo on nimittän nyt todella kuuma paikka kun täällä ei tuulekaan juuri yhtään. Floristiinasta nappasin mukaani tuon valtavan kokoisen hortensia leikkokukan, jonka aion kyllä vielä sisälle ilahduttamaan. Lisäksi ostin pienemmän ruukussa olevan hortensian sekä yhden laventelin.

Sliik Hortsensia Terassi
Sliik Betonipoyta Terassilla
Sliik Bauhaus Korituoli

Pidän kukista hurjasti, vaikka olenkin ihan onneton hortonomi. Jotenkin ne luovat sellaista seesteyttä ja rauhaa ja kauneutta niin ulkona kuin sisällä. Haaveilen isoista kukkapenkeistä myös talon edustalle ja takapihalle, mutta en ole päässyt niiden suhteen vielä kovinkaan pitkälle. Muutaman puun istutimme viikonloppuna ja pihatöiden aloittaminen, sekä jonkin asian valmiiksi saaminen antoivat kyllä uutta intoa niihin hommiin. Urakkaa on paljon ja sen määrä jotenkin lannistaa. Kuitenkin askel kerrallaan, ehkä tästä vielä piha tulee.

Sliik Vaalea Terassikasittely

Sillä välin nautin kuitenkin näistä ruukkukukista ja niiden tuomasta kesäisestä fiiliksestä. Keitin tuossa kahvit ja nyt ajattelin istahtaa kukkien keskelle hetkeksi huilaamaan ennen kuin suuntaan taas yövuoroon. Mukavaa ja aurinkoista viikkoa just sulle!

    Lue lisää