Ihanin sohvapöytä

*sohvapöytä saatu Adea

Sliik Olohuone

Piipahdin lomalla Kauhajoella Adean tehtaalla hakemassa maailman ihanimman sohvapöydän. Muistan kun näin tämän harmaan Plateau marmoripöydän ensimmäisen kerran Vepsäläisen liikkeessä reilu vuosi sitten ja se päätyi ”sitten joskus”-sisustushaavelistalleni samantien. Tuo lista ei ole kovin pitkä ja sinne päätyy vain erityisen ihanat yksilöt.

Sliik Adea Plateau Harmaa

Jokainen Plateau sohvapöytä on uniikki ja toista samanlaista ei tule vastaan. Marmorikansi on käsitelty mattamaiseksi, koska siinä on haluttu säilyttää kiven luonnonmukaisuus ja huokoisuus. Eri karkeusasteet sekä pienet reiät kuuluvat kiven luonteeseen ja koska kivi on huokoinen materiaali, se imee itseensä kaiken nesteen. Niinpä materiaali on myös aika arka, etenkin valkoisessa värissä ja kuppien alla kannattaa aina käyttää alustaa. Tässä harmaassa ei niin tahrat erotu ja tämä meille tullut yksilö oli erityisen kaunis, koska harmaan lisäksi siinä on hieman beigeäkin. Tämä on kyllä kaunein sohvapöytä minkä olen ikinä nähnyt!

Sliik Marmoripoyta
Sliik Iittala Kuru
Sliik Adea Band

Vieraillessani tehtaalla lähdin lopulta sieltä auto täyteen pakattuna, sillä päädyin ostamaan myös messuilla esillä olleita mallikappaleita kuten Botanic shelf hyllyn. Kyseistä hyllyä olen ihaillut kuvissa jo pidempään ja voi miten kivasti se sopikaan tuohon olohuoneeseemme. Sohvan, hyllyn ja sohvapöydän kokonaisuus toimii kivasti yhdessä, sillä kaikissa on ripaus mustaa mukana. Botanic hyllyyn valitsin mustat hyllyt, sillä vaikka messinkiset ovat kauniit, ovat ne myös todella herkät tahroille.

Sliik Adea Plateau
Sliik Adea Kankaat

Ostin myös muutaman tyynyn, tässä ihana Orsetto bukleekangas ja takana Adean oma valkoinen pellavakangas. Orsettokankaisena ostin myös Eevin huoneeseen säkkituolin, laitan siitä kuvaa hiukan myöhemmin kun kuvailen huonetta. Tämä buklee on tosi kaunis kangas ja olisi ihana myös sohvassa.

Sliik Adea Botanic Shelf
Sliik Adea

Olen todella tyytyväinen olohuoneen uuteen ilmeeseen ja vanha hylly ja sohvapöytäkin löysivät uuden paikan toisen oleskelutilan puolelta. Lämmin suositus kyllä tälle Plateau pöydälle, näitä löytyy usean kokoisena ja useassa värissä. Toinen suosikkini on ruskea marmori, mikä sekin on hurjan kaunis!

    Lue lisää