Kesän kosmetiikkasuosikit

Ajattelin kirjoitella vähän juttua omista kesän kosmetiikkasuosikeistani. Tästä postauksesta löydät muutamia suosikkejani ihonhoidon, vartalonhoidon, meikkien ja hiustuotteiden saralta!

Sliik Ihonhoito

Alennusmyynneistä bongasin yhden kivan tuotteen, johon olen ollut tosi tyytyväinen. Se on tämä etualalla näkyvä Origins merkin sävyttävä päivävoide. En tykkää kesällä käyttää kovinkaan paksua meikkivoidetta ja tämä on osoittautunut juuri kivaksi kesätuotteeksi. Purkissa ollessa voide näyttää todella vaalealta, mutta muuttuu iholla tummemmaksi. Tämä jättää myös kivan mattamaisen pinnan ja itsellä on kestänyt hyvin koko päivän iholla. Suojakerroin 40 myös iso plussa!

Tämä oli Emotion myymälässä alessa kuten joitain muitakin merkin tuotteita. Innostuin kokeilemaan vielä saman merkin Ginzing kasvosuihketta sekä yön yli jätettävää avocado maskia. Molemmat vaikuttavat tosi kivoilta tuotteilta, suihkeessa on raikas appelsiinin tuoksu ja naamio on myös todella hyväntuoksuinen. Tykkään suihkia kosteuttavaa kasvosuihketta ensin aamulla ja tarpeen vaatiessa pitkin päivääkin. Sopii myös vartalolle, erityisen ihana rantapäivän jälkeen! Tuotteet löytyy täältä.

Sliik Kesan Meikkisuosikit

Meikkipuolella koko vuoden ympäri oma suosikkini on MAC extended play gigablack lash maskara. Monet tykkäävät tästä erityisesti alaripsille, koska harjaosa on tosi pieni ja kapea, mutta itse tykkään käyttää ihan yläripsillekin. Omat ripseni ovat aika olemattomat ja isoilla harjoilla ne menevät vain klimppiin ja tahraavat yläluomet. Tässä saa tarkasti laitettua ripsarin ja lähtee lämpöisellä vedellä pois.

Toinen suosikkini on Lumenen nordic nude sarjan poskipuna sävyssä 4 rouge. Tämä on harmikseni poistunut lumenen valikoimista, mutta jos jostain saat käsiisi niin osta ihmeessä! Tällä saa kauniin persikkaisen hehkun poskille ja käytän tätä usein myös luomivärinä. Niin monikäyttöinen tuote ja sävy on superkaunis! En ole onnistunut vastaavaa löytämään muualta, mutta vinkkaahan jos tiedät.

Sliik Lumene Poskipuna
Sliik Meikkisuosikit

Aurinkopuuterina minulla on käytössä Physicians formulan butter bronzer, joka nimensä mukaisesti sulautuu ihoon täydellisesti ja levittyy tosi hyvin. Tämä ei ole liian oranssi omalle vaalealle iholleni ja tuoksu on ihanan kookosmainen. Tuotetta löytyy mm. täältä.

Kesällä tykkään käyttää voidemaisia highligtereita ja tämä MAC cream colour base sävyssä hush on kaunis persikkainen sävy. Toimii myös luomilla ja levittyy helposti. Laitan tätä yleensä poskiluulle sormenpäillä, helppoa ja nopeaa!

Huulituotteissa eniten käyttämäni tuote on persikkainen courage huulikiilto Kjaer Weis merkiltä sekä samaa sävymaailmaa oleva Charlotte Tillbury huulipuna sävyssä Angel Alessandra.

Sliik Kosmetiikka

Vartalonhoidossa kesän suosikkejani on jo useampana vuonna ollut Sol De Janeiron tuotteet. Näitäkin oli muuten alessa emotionilla. Tuoksu näissä on kuin olisit jossain Brasilian rannalla, makea ja trooppinen. Tuo BumBum voide on todella ihanaa ja siitä jää iho tosi silkkiseksi. Mukana on hieman hohtoa, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Voiteessa on sama tuoksu kuin vartalosuihkeessa. Kora Organicsin noni glow body oil sopii hyvin ympäri vuoden käytettäväksi ja tässä on aika mieto tuoksu. Tuote imeytyy hyvin ja olen tykännyt tästä myös kovasti.

Sliik Vartalonhoito
Sliik Maria Nila

Hiustuotteissa käytän samoja ympäri vuoden, mutta tässä on omia suosikkejani. Olen tilannut näitä Maria Nilan tuotteita Hiushuone Kotona Titan kautta. Itselläni on käytössä finishing spray lakka (aivan ihana tuoksu!!!), power powder hiuspuuteri (todella kätevä tuote, hyvä ohuille ja liukkaille hiuksille), Shale hiusvaha (tosi hyvä pito) sekä quick dry heat spray lämpösuojasuihke. Nämä ovat sellaisia tuotteita, joita ostan aina uudelleen kun edellinen loppuu. Sopivat omalle hiuslaadulle ja mallille todella hyvin ja näillä saa kivaa volyymia ja kuohkeutta kampaukseen.

Pesun jälkeen ennen kiuvausta laita myös tuota olaplex nro 6 tuotetta, joka siloittaa hiuksia hyvin. Pieni purnukka on ollut tosi pitkäkestoinen, tätä tarvitsee vain ihan pienen määrän kämmeniin. Jos haluan luonnollisen ”surffitukka”-lookin niin pesun jälkeen suihkutan vain tuota Ekopharma suolasuihketta ja annan hiusten kuivaa itsestään. Sopii myös muutenkin käytettäväksi, tuo hieman ryhtiä hiukseen.

Sliik Kesan Kosmetiikkaa
  • CodeRed
    29.6.2020 at 14:07

    Hei! Jos etsit kaunista poskipunaa tuon Lumenen tilalle, niin voisin suositella New Cid Cosmetics:n i-Glow -poskipunaa. Itselläni on käytössä sävy Coral Crush, joka saattaisi olla aika lähellä tuota Lumene sävyä. Poskipunassa on kaunis mutta kuitenkin maltillinen kiilto. En tiedä saako merkkiä mistään Suomesta, mutta omani tilasin aikoinaan muistaakseni lookfantastic.com:sta.

Lue lisää