Mökkilaiffii ja kivat kierrätyslöydöt

Sliik Moderni Pyorohirsimokki

Ihana aurinkoinen lomapäivä takana, en olisi voinut parempaa loman aloitusta kyllä saada! Keli oli juuri sopiva, ei liian kuuma ja silti tarkeni uida järvessä pidemmänkin aikaa. Toinen lomapäivä vietettiin mökillä uiden, saunoen ja grillaten. Ilta-auringo paistaessa saunamökkiin nappasin kännykällä muutaman kuvan tännekin.

Sliik Saunamokilla
Sliik Saunamokki

Saunamökkimme on pieni, mutta siellä on kaikki tarpeellinen ja tarvittaessa tänne mahtuu myös yöpymään kaksi henkeä. Saunamökin rempasta olen aikaisemmin kirjoitellut täällä, kurkkaahan jos sinua kiinnostaa millaisesta tilanteesta lähdettiin viime kesänä.

Sliik Kesamokki Hirsimokki
Sliik Kesamokki

Mökille mennessä koukkasin kierrätyskeskuksen kautta kun huomasin, että se oli taas auennut. Siellä tekee kyllä hyviä löytöjä edulliseen hintaan. Meidän omassa oli kaikki -50% alessa, joten kannataa ehdottomasti piipahtaa jos täällä päin liikut. Paljon löytyi erilaisia astioita, kiva etenkin jos etsit vanhoihin astiasarjoihin täydennystä!

Sliik Jakkara

Omat ostokseni näkyvät tässä, maksoivat yhteensä 5 euroa. Pilkullisia astiota näkee nykyään uudistuotannossakin, niin ne vaan kaikki jutut tulee takaisin muotiin lopulta.

Sliik Ruskeaksi Kasitelty Hirsiseina

Tykkään tästä meidän saunamökistä ehkä eniten, koska se on niin valoisa. Päämökkiin ei niin aurinko paista ja siellä on tosi pienet ikkunat, joten päivälläkin on vähän hämärää.

Sliik Puusohva
Sliik Kesamokki Matto

Pikkuinen puuvillamatto seilaa päämökin ja saunamökin välillä. Tässä saunamökin sisäänkäynnissä on kyllä kiva pitää helposti puhdistettavaa mattoa, sillä tuosta kuljetaan uimaan ja saunaan edestakaisin koko ajan. Tämä löytyi Keskisen kyläkaupasta, merkkiä en valitettavasti enää muista.

Sliik Hirsiseina Ruskea
Sliik Rottinkikassi

Ihanaa kun on (lähes) koko kesäloma vielä edessä! Itsellä ainakin tovi aina menee ennen kuin pääsen lomamoodiin, mökillä tuohon mielentilaan kyllä pääsee parhaiten. Siellä kaikki on vaan niin erilaista ja aika tuntuu pysähtyvän. Viime kesänä olimme viikon putkeen mökillä kun osui ekalle viikolle se helleviikko ja sen jälkeen tuntui kuin olisin ollut lomalla kuukauden, olisin voinut mennä vaikka heti jo takaisin töihin! Jotenkin aivot nollaantuvat mökillä ihan erilailla kuin kotona, niin se vain on.

Sliik Kesalook

Saunan jälkeen tukka sekaisin menossa grillaamaan. Kesä 2020 kiva kun tulit!

 • Erika
  28.10.2021 at 16:04

  Hei! Tosi viihtyisältä näyttää teidän mökki!

  Mietin meidän mökin lattianmaalausta ja olisin kysynyt onko tuo teidän lattia harmaa vai valkoinen? Joissain kuvissa näyttää selvästi harmaalta ja joissain hyvin vaalealta. Harmaan ja valkoisen välillä arvon ja siksi kyselen 🙂

  • Sini
   21.11.2021 at 14:20

   Moi! Se on vaaleanharmaa.

Lue lisää