North Trampoline kokemuksia

Kaupallinen yhteistyö North Trampoline

Sliik North Trampoline Suorakulmainen

Siinä se nyt komeilee, meidän uusi North Trampoline North Explorer 2020 trampoliini! Trampoliini on ollut meillä reilun viikon verran käytössä ja voi pojat on siinä hypittykin. Aikaisempi trampoliinimme oli pyöreän mallinen ja noin 5 vuotta vanha. Se alkoi olla jo vähän rispaantunut ja jouset etenkin pitivät aikamoista nitinää koko ajan. Mikä ihanan hiljaisuus tulikaan tämän uuden trampan myötä, tästä ei kuulu mitään ääniä (joskin lapsista itsessään sitten senkin edestä).

Sliik North Trampoline Kokemuksia
Sliik North Trampoline Kokemuksia

North Trampolinelta löytyy erilaisia malleja ja tämä meidän oma on siis uusi 2020 vuoden Explorer malli. Tästä Explorerista löytyy lisäksi eri muotoisia trampoliineja ja vielä eri värejäkin! On siis varaa mistä valita. Meidän valinta oli suorakulmainen musta trampoliini, muut vaihtoehdot ovat pyöreä ja soikea ja väreissä petrooli ja viininpunainen.

Sliik Uusi Trampoliini

Pituutta tällä on komeat 4,6 metriä, joten tässä on todellakin tilaa pomppia ja tehdä temppuja. Trampoliini on kyllä siitä kiva, että lapset saavat liikuntaa ihan huomaamatta. Explorer trampoliinin viimeistely on ihan vimpan päälle. Jokaista yksityiskohtaa on mietitty huolella ja turvallisuus on otettu kaikessa myös etusijalle.

Sliik North Trampoline Trampoliini

Sisäänmeno aukko on itsessään tosi kiva, sillä tässä ei ole vetoketjuja, jotka menevät nopeasti rikki vaan sisään mennään kietaisumallisesta aukosta. Verkko on tukevasti kiinni alhaalta vetoketjulla ja remmien avulla vielä tolpasta kahdesta kohtaa.

Sliik North Trampoline Tikkaat

Lisävarusteena on saatavilla erilaisia tikkaita ja paljon muuta. Tämän mukana tulee uusi Jump Games peli, millä voi osallistua erilaisiin haasteisiin ja hyppiä muita pelaajia vastaan. Jump Games paketissa tulee kaksi jalkaranneketta ja yksi pelilaite mikä on yhteydessä puhelimeen ladattavaan sovellukseen. Tämä on ollut meillä ainakin hitti! Jump Games on myytävänä myös erikseen.

Sliik North Trampoline Uusi Malli
Sliik North Trampoline Explorer 2020

North Trampolinen trampoliineissa on mukana jousenpidentimet, joilla hyppyjen korkeutta voi säätää ja trampoliini kasvaa hyppijän mukana pehmeistä hypyistä terävempiin. Itse runko on suojattu kolminkertaisella ruostesuojalla, joten tämä kestää hyvin näitä meidän vaihtelevia olosuhteitakin. Rungolle luvataan 10 vuoden takuu!

Sliik North Trampoline Explorer Rectangular
Sliik North Trampoline Explorer
Img 0486

Kuten kerroin, turvallisuus on otettu todella hyvin huomioon. Verkkoa kannattellevat pilarit ovat kaikki pehmustetut ja lisäksi suojattu hyvin.

Sliik North Trampoline
Img 0488

Reunasuoja on paksua uv-suojattua materiaalia, joka on tehty kestämää hyvin. Se tulee kiinni niin vetoketjuilla kuin kuminauhoillakin ja varpaita onkin mahdoton saada hyppiessä jousien väliin.

Img 0484
Sliik North Trampoline 2020

North Trampoline vaikuttaa todella laadukkaalta merkiltä ja uskon tämän palvelevan meitä hyvänä vuosia. Itse asennuskin oli helppoa, sillä mitään työkaluja ei tarvittu ja osille tuli omat pussukat mukana säilytystä varten. Näin kaikki pysyy hyvin tallessa ja tampoliini on helppo kasta seuraavanakin kesänä.

    Lue lisää