Valkoista pellavaa

Sliik Pellava Pussilakanat Valkoiset

En oikeastaan tiedä mitään parempaa kuin puhtaat petivaatteet ja etenkin valkoiset pellavapetivaatteet! Eilisen päivän käytin siivoamiseen ja kirppistavaroiden järkkäilyyn ja siivouspäivään kuuluu tietysti aina myös puhtaide petivaatteiden vaihtaminen.

Sliik Rottinki Sangynpaaty
Sliik Ellie Cashman Tapetti

Pellavaiset petivaatteet ovat todella ihanat etenkin kesällä ja tykkään niiden huolettomasta ilmeesta sekä luonnonmateriaalien tuomasta pehmeydestä. Usein kaapista ottaessani käytän petivaatteet pesukoneen höyryohjelman kautta. Silloin niistä tulee ihanan pehmeät ja kaikki säilytyksestä tulleet taitokset häviävät.

Sliik Pellavapetivaatteet

Valkoinen sävy kirkastaa kauniisti tumman makuuhuoneen ilmettä. Tykkään käyttää aika paljon yksivärisiä petivaatteita, koska tapettimme on värikäs, mutta joskus on hauska myös miksata eri kuvioita keskenään.

Sliik Pellavatekstiilit

Petauksen suhteen olen laiska ja aika huoleton. Päiväpeittoa meillä ei ole ollenkaan, koska sitä en ikinä jaksanut laittaa ja se lojui aina lattialla keräämässä pölyä. Usein vain heitän peitot suoraksi ja järjestelen tyynyt ja petaus on siinä. Tykkään käyttää myös yksivärisiä koristetyynyjä petauksessa ja hankintalistalla olisi vielä isot jättityynyt tänne.

Sliik Makuuhuone
Sliik Matri Lempi Sangynpaaty

Pallavapetivaatteet eivät ole mielestäni ollenkaan karheat, vaikka niitä joskus sellaisiksi moititaankin. Ehkä pellavan laadulla on myös merkitystä. Viime yönä tuli nukuttua superhyvin ja aamulla oli ihana herätä siistiin kotiin. Josko siisteys pysyisi viikonlopun juhliin saakka, saas nähdä!

Sliik Pellavaviltti

    Lue lisää