Jumpsuitissa juhliin

Sliik Rils

Meillä on huomenna kahdet rippijuhlat ja katselin tuossa vähän jo hyvissä ajoin (kerrankin!!), että millä asulla sitä lähtisi huomenna liikenteeseen. Luulen, että päädyn tähän kivaan Ril’s merkin siniseen haalariin, jonka ostin tovi sitten Tuurin paitabaari liikkeestä.

Ril’s on Luhdan omistama merkki ja heillä on mielestäni kauniita klassisia vaatteita. Tässä jumpsuitissa tykästyin siihen, että tämä on ensinnäkin tosi mukava päällä, mutta myös aika monikäyttöinen. Kokeilin tätä myös tennareiden kanssa vyö solmittuna rusetille ja haalari muuntautui kivasti myös arkisempaankin menoon sopivaksi.

Sliik Juhla Asu
Sliik Rils Haalari

Kuvissa näkyvät korkkarit ovat muutes tosi mukavat jalassa, ne on BullBoxer merkkiset ja olen ostanut ne Nahkapaikasta Tuurista. En ole oikein hyvä käyttämään korkoja ja itselle on tärkeintä, että kengät on mukavat. Näissä yhdistyi mukavuus ja kaunis ulkonäkö, joten suositus näille. Näitä oli myös ruskeina valikoimissa.

Sliik Rils Jumpsuit

Mitäs tykkäät tästä jumpsuitista ja asusta?

  • Seijahannele
    26.7.2020 at 16:16

    Vähäeleisen tyylikäs juhla-asu, 10 pistettä.

Lue lisää