Robottiruohonleikkuri tuli taloon

Kaupallinen yhteistyö Robottiekspertti

Sliik Landroid Robottiruohonleikkuri

Pihallamme on pörrännyt tovin tällainen uusi kaveri nimittäin robottiruohonleikkuri! Saimme muutaman lisäosan vielä tässä viime viikolla ja nyt voinkin kertoa hieman kokemuksia tästä Worx Landroid L1000+ mallista.

Ruohonleikkurit ovat kehittyneet kyllä hurjasti viime vuosina ja robottileikkureita löytyykin yhä useamman kotoa. Tätä kaveria ohjataan puhelimen sovelluksella ja se osaa laskea mm. nurmikon pinta-alan ja kerää paljon muutakin tietoa. Landroid hyödyntää tehokasta pilvilaskentajärjestelmää kootakseen kaikki tiedot. Niiden perusteella se luo erikoistuneen algoritmin, joka lähetetään jokaiseen Landroid-leikkuriin päivittäin.

Sliik Worx Robottiruohonleikkuri

Kesäkuun rutikuivalla kaudella pidimme taukoa nurmikonleikkuusta kokonaan. Nurmikkomme koki aika kovan kolauksen, koska emme olleet paljoa kotona ja kastelua olisi pitänyt tehdä päivittäin. Nyt kun saatiin taas sateita, laitoimme Landroidin taas touhuamaan ja uudet lisävarusteet vielä paransivat käyttöominaisuuksia.

Sliik Robottileikkuri
Sliik Worx Landroid Robottiruohonleikkuri

Hurjista teknisistä ominaisuuksista huolimatta ruohonleikkuria on helppo käyttää. Se osaa mennä automaattisesti itse lataukseen ja jokaisella laitteella on oma pin-koodi, jolloin pitkäkyntiset eivät pääse leikkuriin käsiksi (tai ainakaan hyödy siitä mitenkään).

Sliik Worx Robottiruohonleikkuri Kokemuksia

Lataustelakka asetetaan tasaiselle alustalle ja ruohonleikkurin sivussa on anturat, joilla leikkuri lataa itsensä. Leikkurin päällä on valitsin, jolla leikkausterien korkeutta saa säätää. Tose helppoa ja yksinkertaista!

Sliik Worx Landroid L1000
Sliik Worx Katos Ruohonleikkurille

Worx Landroid ruohonleikkureihin on saatavilla useita lisäosia ja meille tuli vielä tämä latausaseman päälle tuleva katos, joka suojaa leikkuria sateelta ja lialta.

Sliik Worx Katos
Sliik Robottiruohonleikkuri Kokemuksia
Sliik Worx Off Limits

Yksi erittäin tärkeä lisäosa sinulle, joka omistat trampoliinin on tämä off limits lisäosa. Meillä trampoliinin jalat ovat vain vähän irti maasta ja, koska tämä ruohonleikkuri menee epätasaisessakin maastossa, se meni monesti jalkojen yli eikä se tee todellakaan hyvää terille. Tällä off limits lisäosalla saimme rajattua trampoliinin erilliseksi alueeksi ja ruohonleikkuriin asennettava vastaanotin tunnistaa magneettinauhan ja eikä ylitä sitä.

Sliik Robottiekspertti
Sliik Robottiruohonleikkuri
Sliik Worx Landroid Robottileikkuri

Lisäosien avulla saamme nyt kaiken irti ruohonleikkuristamme ja nyt tämä pörrääkin pihallamme päivittäin! Hieman on vielä paikkapaikoin vähän kärsinyttä ja kuivunutta nurmikkoa näkyvissä ja pidämmekin nyt leikkauspituuden hieman pidempänä, sillä liian lyhyeksi ajettu nurmikko kärsii kuivuudesta ja auringosta enemmän.

Landroid ruohonleikkuri viimeistelee myös reunat todella huolellisesti ja tunnistaa sateen, jolloin keskeyttää työn. Ruohonleikkuri on kuitenkin vedenkestävä, mutta kostean ruohikon leikkuu ei kuitenkaan takaa parasta lopputulosta. Siksi Landroid keskeyttää työn, kun sataa, ja käynnistyy uudestaan vasta kun nurmikon kosteus on haihtunut.

Sliik Robottiekspertti Kokemuksia

Täytyy sanoa, että kaikkea sitä keksitäänkin nykypäivänä! Nurmikonleikkuu ei koskaan ole ollut lempipuuhaani, joten tämä kaveri oli todella tervetullut perheeseemme. Malleja löytyy useita riippuen millaiselle ja minkä kokoiselle tontille ruohonleikkuri on tulossa. Kurkkaa koko valikoima täältä. Robottiekspertti toimitti koneen sekä lisäosat suoraan kotiovelle ja toimitus tuli noin viikossa.

Mitään moitteita en ole tästä keksinyt tai löytänyt ja olemme olleet tosi tyytyväisiä meidän robottileikkuriin.

  • Kirsi
    29.7.2020 at 07:38

    Näistä on kuulunut huolestuttavia uutisia että ajavat siilien päältä!!!😱😭 Ihania ja hyödyllisiä siilejä on muutenkin niin vähän ettei yhtään olisi varaa menettää. Ihme juttu ettei konetta saa ohjelmoitua varomaan tuonkin kokoista estettä, eihän siili ihan pieni edes ole!😔

  • kupari hana
    1.8.2020 at 03:21

    First this is a Great list Hosting Information Sites , Superb Work helpful Information , Post I like Its Thank You very Much For Sharing me , keep it up Really Great Staff ,. erittäin mukava … pidän todella blogistasi …

Lue lisää