Kesämökin pihakalusteet

Kaupallinen yhteistyö Veke.fi (tuotteista saatu alennusta)

Sliik Veke Ecofurn Tuolisetti

Mökillemme olemme hankintoja tehneet tässä vähän pikkuhiljaa ja tänä kesänä hankintalistalla oli soutuvene sekä muutamia puutarhakalusteita. Olemme kaivanneet grillikodan viereen jotain ruokailuryhmää, sillä kodassa itsessään on aika vähän pöytätilaa ja useamman hengen ruokaillessa, on siellä melko ahdasta.

Mökkimme on vanha hirsimökki ja tontti aikalailla luonnontilassa. Halusin, että pihakalusteet sopisivat mökin muuhun ympäristöön ja liian modernit kalusteet eivät tänne mielestäni oikein sovi. Veke.fi sivuilta löytyi heidän puutarhakaluste-valikoimasta kuitenkin juuri täydelliset kalusteet tänne ja olen tosi tyytyväinen valintoihimme.

Sliik Veke Triangel Lankku Penkkiryhma 6 Hengen

Ensimmäisenä tämä Triangel lankku penkkiryhmä, jonka ostimme tuohon grillikatoksen viereen. Ajatuksena oli heti, että haluaisin tähän jonkun pirttipöydän tyylisen kokonaisuuden enkä irrallisia tuoleja. Triangel-pöytäryhmää löytyy 4 hengen ja 6 hengen kokoisena (meillä tuo isompi) sekä useassa eri värivaihtoehdossa. Päädyin tähän metallijalkaiseen musta/antiikkipetsattu sävyyn ja mielestäni tämä sopii tosi kivasti muuhun ympäristöön, mutta tässä on kuitenkin ripaus modernia twistiä metallijalkojen ansiosta.

Sliik Veke Puutarhakalusteet Poytaryhma

Alusta on tuossa vähän epätasainen, mutta ajan saatossa tämä varmasti asettuu tässä hyvin paikoilleen. Oli hyvä, että otimme tämän isomman setin, sillä tähän mahtuu todella hyvin porukkaa istumaan. Pöydän saimme hyvin laitettua tuohon sivuun niin, ettei se tuki kuitenkaan käyntiä grillimökkiin. Ja mikä parasta, tässä on ihanat järvinäköalat!

Sliik Veke Triangel
Sliik Veke Pihakalusteet

Moderni pirttipöytä kuvaa tätä kyllä mielestäni hyvin. Tuote soveltuu myös sisäkäyttöön ja pöydän ja penkkien kannet on tehty kahdesta leveästä ”tuppeen” sahatusta mänty lankusta.

Sliik Veke Triangel Lankku Penkkiryhma
Sliik Veke Moderni Pirttipoyta
Sliik Veke Ekofurn Musta Ekotuoli

Siirrytäänpä rinnettä hieman alemmas. Tässä meillä on saunamökin vieressä tällainen tasanne, johon olen kaivannut jotain kivoja ja mukavia tuoleja, joissa voisi vilvoitella saunan jälkeen. Olen kuullut paljon kehuja Ecofurn kalusteista ja päädyimme ostamaan tähän tällaisen setin, jossa on 2 ekotuolia, rahi sekä niskatyynyt. Väriksi valitsimme mustan, se kun maastoutuu kivasti harmaaseen terassiin sekä rakennuksiin.

Sliik Veke Ecofurn Ekotuoli Musta

Näissä on muutes todella hyvä istua! Ecofurn kalusteita löytyy monessa eri sävyssä, toinen suosikkini itsellä on lehtikuusi, joka harmaantuu kauniisti ajan myötä. Kasaamisessa käytetään vain narua, mitään ruuveja tai työkaluja ei siis tarvita!

Sliik Ecofurn
Sliik Veke Ecofurn
Sliik Veke Ecofurn Tupla Granny

Tasanteen alapuolelle olemme haaveilleet pienestä nuotipaikasta ja sellainen sieltä nyt löytyykin. On jotenkin oma fiiliksensä paistaa makkaraa tikussa nuotiolla ja muutenkin tässä on kiva istuskella iltaisin ja nauttia ilta-auringosta sekä kauniista maisemista.

Sliik Veke Ecofurn Tupla Granny Tuoli

Rantaan ostimme vielä kaksi EcoFurn tupla granny tuolia, joita löytyy mustana ja valkoisena. Tämä onkin todella leveä tuoli ja tähän mahtuu hyvin kaksi henkeä istumaan. Granny tuolia on saatavilla myös kapeampana mallina.

Sliik Veke Ecofurn Polkky Jakkara

Granny tuolien lisäksi hankimme kaksi EcoFurn pölkky jakkaraa, jotka toimivat istumapaikkoina tai sitten esimerkiksi pikkupöytinä.

Sliik Veke Ecofurn Kalusteet
Sliik Veke Ecofurn Tupla Granny Musta

Tähän kohtaan olemme suunnitelleet, että joskus voisi tehdä pienen pation, mutta se ei ole tämän kesän to do -listalla. Nyt nuotiopaikka saa olla tässä ihan luonnontilassa ja katsotaan suunnitelmia ensi kesänä uudelleen.

Sliik Veke Ecofurn Ekotuolisetti

Lämmin suositus kyllä sekä EcoFurn tuotteilla, että tuolle Triangel lankkupöydälle. Kaikki nämä olivat mielestäni vielä kauniimpia luonnossa ja tosiaan myös oikein hyviä istua. Mitä tykkäsit hankinnoistamme?

Sliik Nuotiopaikka

    Lue lisää