Uhana aw20/21 ja ihana fierce t-shirt

Minua hieman harmitti kun missasin keväällä yhden Uhanan kivan t-paita mekon, se myytiin loppuun nopeasti eikä sitä enää sitten mistään löytynytkään. Nyt kuitenkin tästä Fierce oversize t-shirt tuotteesta tuli pieni lisäerä ja tilasin kärppänä tämän itselleni,

Tämä oli kyllä niin kiva kuin ajattelinkin. Malli on todellakin oversize, minulla on tässä koko XS päälläni. Tätä tulee varmasti käytettyä enemmän leggareiden kanssa, mutta periaatteessa menisi mekkonakin. Ainakin kotona pääsee käyttöön näin! Jos missasit tämän niin täältä löytyy vielä!

Uhana Search Of Happiness Cotton Candy Skirt Freedom Blouse Charming Shirt

Ja kurkataanpas samalla Uhanan uuteen syysmallistoon! Tänään tulikin sopivasti sähköpostiini pressikuvia ja voi miten kivalta tämä Search of happiness mallisto näyttääkään!

Uhanan AW2021 -malliston kantavana teemana on onnen löytäminen pienistä ja arkipäiväisistä asioista. Search of Happiness -mallisto koostuu ylellisistä silkkituotteista, merinovillaisista neuleista, villakangastakeista sekä puuvillaisista ja triasetaattisekoitteisista yläosista – näyttäviä koruja unohtamatta.

Kaikki malliston tuotteet on suunniteltu Tampereella ja valmistettu pääasiassa Virossa, Liettuassa ja Suomessa. Merinovillaiset tuotteet valmistetaan Suomessa Kutomo Holopaisella.

Pidän itse Uhanan tuotteista älyttömän paljon, hinta-laatusuhde on kohdillaan ja tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja. Uuden malliston printit ovat taas aivan ihania, mallistosta löytyy näiden lisäksi paljon muitakin tuotteita ja miten upeita koruja taas jälleen kerran.

Mitä tykkäät Uhanan syysmallistosta? Löytyikö näistä jo suosikkeja?

    Lue lisää