kaunis vm carpet matilda matto

Kaupallinen yhteistyö VM Carpet

Sliik Vm Carpet Matilda Valkoinen

Meillä on ollut Eevin huoneen pieni freesaus työnalla jo keväästä saakka, mutta asia on vain jäänyt ja katsotaan koska tässä saisimme aikaiseksi tarttua maalitelaan ja maalata huoneen seinät. Eevi on itse toivonut vähän hillitympää värimaailmaa ja kyllähän sitä neljässä vuodessa jo ehtii makukin muuttua. Eevin huoneessa ei ole ollut mattoa reiluun vuoteen, sillä edellinen meni pilalle pienen slime-katastrofin jäljiltä ja uutta mattoa miettiessäni ajattelin valita sellaisen, joka sopisi aikalailla kaiken väriseen sisustukseen ja olisi mahdollisimman ajaton sekä helppohoitoinen.

Sliik Vm Carpet Matilda Villamatto

Meidän kodissamme lähes kaikki matot onkin kotimaiselta VM Carpet yritykseltä ja olen ollut todella tyytyväinen niistä jokaiseen. Itselle on myös tärkeää, että tuote on kotimainen ja niinpä olikin selvää, että Eevin huoneen matto tulisi myös olemaan samaisen merkin mallistosta. Olen tätä Matilda-mattoa ihaillut jo kauan ja itse asiassa sitä vähän mietin meidän arkiolkkariin aikanaan, mutta päädyinkin silloin vähän samantyyliseen Elsa mattoon. Se on osoittautunut nappivalinnaksi ja vaikka sekin on valkoinen ja jatkuvasti kulkuväylällä, ei siinä näy mitään likaa missään!

Liik Vm Carpet Matto Lastenhuone

Matilda-matto on valmistettu 45% villa/55% paperinaru yhdistelmästä ja se on käsitelty likaa hylkiväksi. Sen pohjassa on myös liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta ryhdikkään ja pitää sen hyvin paikoillaan. En halunnut Eevin huoneeseen sitten kuitenkaan mitään pörröistä mattoa, sillä sen puhtaana pito on aina vähän hankalempaa. Tämä Matilda on niin helppo imuroida ja myös tahranpoisto on helpompaa mikäli sellaisia sattuisi tulemaan.

Sliik Vm Carpet Villamatto Matilda
Sliik Vm Carpet Matto

Sävyjä tästä matosta löytyy neljä: valkoinen, harmaa, beige ja musta. Meille valitsin valkoisen, joka on kaunis luonnonvalkoinen sävy ja sopii mielestäni todella kauniisti myös tuon tammiparketin kanssa yhteen. Seinät tulevat jossain vaiheessa saamaan jonkun murretun sävyn, joten tämä sävy sopii hyvin myös lähes minkä tahansa seinävärin kanssa yhteen.

Sliik Vm Carpet Matilda Matto Valkoinen
Sliik Matilda Matto Lastenhuone

Tykkään siitä, että VM Carpetilta saa tilattua mattoja myös haluamassaan koossa. Meillä nyt kävi hyvin, että tähän sopi standardi kokoinen matto, mutta esimerkiksi olohuoneen ja ruokailutilan matot ovat meillä omien mittojen mukaan tilatut ja näin saa varmasti juuri oikean kokoisen maton. VM Carpetin sivuilta saa myös tilattua ilmaiseksi materiaalinäytteitä kotiin, joten sävyt pääsee näkemään livenä ja siinä oikeassa ympäristössä ja oikean sävyn löytäminen on helpompaa.

Sliik Vm Carpet Matilda

Tykkään ihan hurjasti tästä Matilda maton kuvioinnista! Mattoon tulee ikään kuin kolmiulotteinen fiilis ja kaiken kaikkiaan mielestäni tämä Matilda on kyllä todella kaunis matto ja varmasti tulen vaihtelemaan tätä Elsa maton kanssa myös päikseen, molemmat kun ovat meillä saman kokoisia.

Sliik Matilda Matto
Sliik Vm Carpet Valkoinen Matilda

Meiltä löytyy VM Carpetilta myös ihanat silkkitie matot valkoisena olohuoneesta ja ne ovat kyllä edelleen mielestäni niin ihanan pehmeät ja ylelliset matot ja kaikki vieraat niitä aina kehuu. VM Carpetin valikoimista löytyy kyllä matto tilaan kuin tilaan ja paljon kauniita vaihtoehtoja. Kurkkaahan heidän sivut täältä!

 • Soili
  25.9.2020 at 23:24

  Hei, meillä myös valkoinen silkkitie olohuoneessa. 2-hengen talous eikä kotieläimiä. Matto ollut n.1,5 vuotta, mutta kahden sohvan edusta on ihan nuhraantunut sohvalle menosta ja noususta sekä myös mattojen kulmissa näkyy harmaantunutta likaa. Matto ikään kuin imee likaa itsestään. Onko sulla samanlaisia havaintoja teidän matosta?

  • Sini
   1.10.2020 at 16:19

   Moikka! Näkyy meillä myös sohvan edustalla tummentumaa. Olen ajatellut, että veisin maton pesulaaan.

 • Soili
  1.10.2020 at 18:53

  Itse ajattelin vuokrata tekstiilipesurin. Tulee varmaan edullisemmaksi. Harmittaa vaan, kun suht kallis matto kyseessä. Kalliiksi tulee kaiken kaikkiaan, jos pitää pesettää parin vuoden välein. Meillä suihkutettiin uutena matonsuoja-ainekin päälle, mutta ei sekään näköjään tähän ongelmaan auta.

 • Riikka
  9.2.2021 at 21:03

  Hei, oletko huomannut, irtoaa Matilda-matosta villaa?

  • Nimetön
   9.2.2021 at 21:33

   Moikka! Ei irtoa meidän omasta ainakaan!

   Sini

 • Riina
  11.2.2022 at 18:44

  Hei, miten tuon Matilda maton puhtaanapito? Olen ajatellut sitä olohuoneeseen. Nukkaantuuko? Lähteekö tahrat suht vaivattomasti?

Lue lisää