marimekko puteli ja butticula

Sliik Marimekko Puteli Kirkas

Marimekon lasiesineet ovat olleet aina oma heikkouteni ja tänä syksynä heidän mallisto täydentyi muutamalla kauniilla uutuudella: puteli- ja butticula kynttilänjaloilla. Pidän kovasti erilaisista kynttilänjaloista ja maljakoista ja mikä näissä on niin kivaa on se, että näitä voi käyttää molempina! Omani olen hankkinut tuttuun tapaan paikallisesta marimuksu liikkeestä, näiden pitäisi tulla heidän verkkokauppaankin nyt viikonlopun aikana!

Sliik Marimekko Butticula

Molemmissa on tosiaan tuollainen messinkinen irroitettava osa, jonka avulla nämä toimivat näin kynttilänjalkoina. Kun osan ottaa pois niin sitten ovat vuorostaan maljakoita, tykkään tosi paljon tällaisista monikäyttöisistä tuotteista. Tuo pienempi kirkas on siis puteli nimeltään ja siitä löytyy myös kaunis vaaleanpunainen sävy.

Sliik Marimekko Minimaljakko
Sliik Marimekko Butticula Vihrea

Marimekon minimaljakot ovat olleet mallistossa jo useamman vuoden ja vuosi toisensa jälkeen nämä ovat mielestäni niin söpöjä, vaikka eihän tuossa nyt yhtä kukkaa enempää mahdu pitämään. Mielestäni on myös kivaa, että kaikki marimekon lasiesineet noudattelevat vähän samaa muotokieltä, edellisvuosien maljakot sopivat tosi kivasti yhteen myös uusimpien tulokkaiden kanssa.

Sliik Marimekko Kynttilanjalka
Sliik Marimekko Syksy 2020 Uutuudet
Sliik Marimekko Puteli Ja Butticula

Tässä näkyy tuo isompi butticula nyt maljakkona, nuo puiset ”heinät” ovat aarikan mallistosta. Pienempi puteli muistuttaa vähän flower maljakkoa ja se sopiikin kivasti niiden kanssa kaveriksi myös.

Sliik Marimekko Puteli Kynttilanjalka
Sliik Marimekko Butticula Kynttilanjalka

Iittalan kuru keraaminen kulho on myös yksi oma tämän vuoden suosikkituotteista mitä olen hankkinut. Sain lahjaksi tuollaisen kauniin kimpun ja kokeilin sitä kulhoon, tämähän toimii kivasti myös maljakkona matalemmalle kimpulle!

    Lue lisää