Muutama syksyinen sisustusjuttu

Sliik Marimekko Louhi Tyyny

Joka syksyinen sisustusinnostus ei ihan tänä vuonna ole samalla lailla iskenyt kuin aikaisemmin, mutta jotain pientä hankin kuitenkin syksyksi kotiin marimekon uudesta mallistosta. Ruskea on ehkä hieman väistymässä nyt itsellä ja sinisen sävyt sekä tuollainen viininpunainen viehättää kovasti.

Sliik Marimekko Syksy 2020
Sliik Marimekko Louhi

Mielestäni marimekon syksyn tekstiileissä oli aivan ihania juttuja, tuollaisia hieman utuisia ja vesivärimäisiä ja ostinkin paikallisesta marimuksusta muutaman mukin ja lautasen tuossa ”hyhmä” kuosissa. Lautaset etenkin ovat minusta todella kauniita ja mietin, että tällainen menisi seinällä ihan taulunakin. Ehkäpä testaan yhtä tuollaista johonkin!

Sliik Marimekko Oiva Hyhma
Sliik Nudesse
Sliik Marimekko Syysuutuudet
Sliik Marimekko Louhi Tyyny

Toinen kuosi mikä viehätti itseäni kovasti oli tämä ”louhi”. Tässä on ihanasti eri sinisen sävyjä, ripaus oranssia ja roosaa myös. Tämän kaveriksi sopisi hyvin Hyhmä-kuosin valkoinen tai sininen tyyny, mutta ehkäpä tämä riittää nyt tällä kertaa. Tämä olisi mielestäni aivan ihana myös pöytäliinana!

Sliik Marimekko Louhi Tarjotin

Tyynyn kanssa samassa kuosissa hankin vielä tuollaisen pyöreän tarjottimen. Se menee kivasti myös kynttilöien alustana ja toimii myös kattauksessa vaikkapa kakun alla! Mitä tykkäät näistä marimekon uutuuksista? Iskeekö sininen sinuun?

Sliik Marimekko Hyhma

    Lue lisää