kauniit paperikoristeet jouluun

Sliik Modernit Joulukoristeet

Tänä vuonna on näkynyt ihania paperisia joulukoristeita lähes joka kaupassa enkä minäkään pystynyt vastustamaan kiusausta vaan tilasin muutamat uudet joulukoristeet vanhojen kaveriksi. Laitan tähän postaukseen muutaman paikan, mistä näitä ainakin voit bongata jos ihastuit myös!

Tykkään yleensä yhdistellä vanhoja koristeita, lasten tekemiä koristeita ja kaikkea vähän sekaisin. Joulu on ensijaisesti meillä lasten juhla ja minusta on tärkeää, että he saavat tehdä siitä oman näköisensä. Lopputulos ei välttämättä ole niin seesteinen ja sisustuksellinen, mutta sitäkin kodikkaampi.

Sliik Jouluiset Paperikoristeet

Kaikki muut joulukoristeet ovat visusti vielä varastossa enkä yleensä ihan kovin överiksi vedä joulukoristelussa muutenkaan. Enemmän laitan ehkä sellaisia talvisia tavaroita kuin välttämättä suoraan jouluun liittyviä. Paperikoristeet ovat minusta ihania ihan vaan vaikka sellaisenaan kulhossa tai osana kattausta. Ajattelin kuitenkin käydä jossain vaiheessa hakemassa jonkun oksan, johon voisin näitä ripustaa myös.

Sliik Paperikuusi 1

Nämä ihanat kuuset ovat Nougat sisustusliikkeestä. Näitä sekä muita ihania joulujuttuja löydät heidän ”joulu”-osiostaan täältä. Vinkkaan myös, että sohvapöydällä näkyvä Tuias keramiikan kynttilänjalka on myös Nougatista ja heille on tulossa näistä juuri lisäkuorma (mustaa ja valkoista).

Samoja ripustettavia paperikoristeita löytyy vähän useammassa värissä myös Zicos sisustusliikkeestä. Kannattaa kurkata myös kauniit House Doctor merkin joulukoristeet, heillä oli ihania enkeli- ja joulupallokoristeita. Zicos kaupan ripustettavat joulukoristeet löydät täältä, kurkkaa myös heidän uutuudet, sillä liikkeessä on vaikka mitä muutakin ihanaa!

Sliik Moderni Joulu
Sliik Modernit Joulukoristeet

Pöydällä näkyy myös muutama lasinen kuusenkoriste. Näitä lasipalloja oli kahdessa eri koossa ja useammassa värissä ja bongasin ne H&M Home osastolta. Samasta paikasta on myös nuo isot beiget pallot sekä pienemmät ruskeat pallot. Nyt kun koitin niitä nettikaupasta löytää niin molemmat noista paperikoristeista oli loppuunmyyty ja samoin meripihkan väriset lasipallot. Lasipalloja löytyy punaisena ja kirkkaana kuitenkin vieltä täältä. Kivijalkaliikkeistä saattaa onnistaa vielä noiden muidenkin koristeiden suhteen!

Sliik Paperikoristeet Jouluun
Sliik Paperikoristeet
Sliik Joulukoristeet

Innostuitko sinä paperikoristeista tänä vuonna?

    Lue lisää