kaunis kuivakukkakranssi

Sliik Kuivakukkakranssi

Tilasin kotiin ihanan kuivakukkakranssin ja ajattelin vinkata täälläkin tästä taitavasta tekijästä jos mielit itsellesi samantyylistä. Näitä voi siis tilata ihan postitse ja tämän kauniin kranssin on tehnyt Johanna Tuominen. Löydät hänen nettisivunsa täältä ja siellä on myös sivussa hänen instagram tilinsä, tilasin itse juuri instan kautta tämän kranssin. Vinkin Pauliinan töistä sain taas ihanan Annen kautta, näin ne hyvät jutut lähtee kiertoon!

Arvostan kyllä todella paljon sitä, että joku osaa käsillään luoda jotain kaunista. Ja mielelläni kyllä tuen juuri tällaisia pienyrittäjiä ja upeita osaajia!

Sliik Kuivakukkakranssi

Yksi toinen kotimainen käsityöläinen on Tuias, joka tekee aivan ihania keramiikkajuttuja. Itselläni onkin ennestään jo muutamia astioita ja nyt ostin tuollaisen valkoisen keramiikkakynttilänjalan, itseasiassa kaksin kappalein!

Sliik Kuivakukkakranssi Ruskea

Vähän alkaa jo ”jouluttaa”, vaikka en mikään kovin suuri jouluihminen olekaan. Tykkään kuitenkin hankkia kestäviä ja monivuotisia koristeita enkä joka vuosi edes hanki uusia. Nyt tänä vuonna olen ihastunut paperikoristeisiin, joilla ajattelin täydentää vanhoja messinkisiä joulukoristeitani. Ne toimivat kivasti myös kulhossa koristeena tai vaikkapa kattauksessa. Joulujutuista ehkä vähän myöhemmin sitten lisää!

Sliik Kranssi Kuivakukista

Käyhän kurkkaamassa nämä pari taitavaa käsityöläistä, heidän tuotteet ovat myös ihania lahjaideoita!

    Lue lisää