aina raikasta vettä brita kannulla

Kaupallinen yhteistyö BRITA

Meillä Suomessa on tunnetusti hyvälaatuista juomavettä, mutta veden makuun ja puhtauteen vaikuttavat silti monet tekijät. Olet varmasti huomannut, että eri paikkakunnilla vesi maistuu erilaiselta. Putkistoista, veden kloorauksesta, ympäristöstä ja muista hiukkaspitoisuuksista aiheutuu makuja ja hajuja juomaveteemme. BRITA vedensuodatuskannulla saa hanavedestä entistäkin raikkaampaa ja jääkaapin oveen mahtuva kannu takaa sen, että vesi on aina myös mukavan kylmää. Plussaa myös tyylikkäästä muotoilusta!

Sliik Brita Style Kannu

Meillä on ollut nyt tämä BRITA Style mallin vedensuodatuskannu käytössä jonkin aikaa. Täytyy sanoa, että vettä on muistanut juodakin enemmän, koska kannu on aina jääkaapissa ja vesi mukavan kylmää heti valmiiksi. Yksi iso plussa tässä on myös, että tämä vähentää veden kalkkia. Kalkkia kertyy ainakin meillä kahvinkeittimen vesisäiliöön ja nyt olenkin keittänyt kahvin tällä suodatetulla vedellä ja jatkossa kahvinkeitin pysyy puhtaampana ja kahvikin maistuu paremmalta!

Sliik Brita Style

BRITA vedensuodatustuotteita löytyy lukuisia erilaisia ja BRITA on voittanut useita kansainvälisiä suunnittelupalkintoja tuotteillaan. Saatavilla on tämän Style kannun lisäksi esimerkiksi suoraan hanaan asennettava On Tap System suodatin, Fill&Serve tyylikäs karahvi sekä esimerkiksi Fill&Go Active vedensuodatuspullo, mikä näkyy postauksen loppupään kuvissa.

Instagramin stooreissa kerronkin kuinka kannu otetaan käyttöön. Se olikin todella helppoa ja vaivatonta. Ensin mukana tuleva suodatuspautruuna upotetaan veteen ja sen jälkeen se asennetaan kannun alaosassa olevaan koloon. Tämän jälkeen suodattimen läpi lasketaan hanavettä kaksi kertaa, nämä vedet kaadetaan pois ja kolmannella kerralla vesi on valmista nautittavaksi.

Sliik Brita Vedensuodatus Kannu

Kannun mukana tulee yksi MAXTRA+ suodatinpatruuna ja näitä patruunoita voi ostaa sitten erikseen. MAXTRA+ suodatinpatruuna poistaa vesijohtovedestä veden makuun ja hajuun vaikuttavia ainesosia, kuten klooria ja alumiinia sekä raskasmetalleja (esimerkiksi kuparia ja lyijyä). Samalla se poistaa orgaanisia epäpuhtauksia. Suodatettua vettä voi käyttää kuumiin ja kylmiin juomiin sekä ruoanlaittoon ja tosiaan samalla estät kalkin muodostumista kotitalouskoneisiin ja pidennät niiden käyttöikää. MAXTRA+ suodattimen aktiivihiili on valmistettu kookoksen kuorista peräisin olevasta hiilestä.

Sliik Brita Style Vedensuodatuskannu

Style kannu on uusin malli, jossa on kiinnitetty huomiota tyylikkääseen muotoiluun. Tästä löytyy myös kätevä led valo mikä seuraa suodatetun veden määrää sekä ilmaisee milloin suodatin on aika vaihtaa. Kannun kokonaistilavuus 2,4 litraa. Kannu on konepestävä ja BPA-vapaata muovia sekä suunniteltu sopimaan jääkaapin oveen. Kannun päältä löytyy näppärä täyttöaukko ja etuosassa on tuo led-valo, mikä ilmaisee suodattimen tilan joko nappia painamalla tai aina kun vettä kaataa kannusta.

Sliik Brita Style Merkkivalo
Sliik Brita Kannu
Sliik Brita Vedensuodatus Pullo

Hyvänmakuista vettä on tietysti mukava ottaa myös mukaan treeneihin tai vaikkapa työpaikalle. Siihen tämä Fill&Go Active vedensuodatuspullo sopii hyvin. Pulloa on saatavilla neljässä värissä ja pehmeä pullo suodattaa vettä sitä mukaan, kun pullosta juodaan. MicroDisc suodattimen suodatuskapasiteetti on 150 litraa vettä ja tämä sporttipullo sopii yleismallin mukitelineeseen. Juomapullo on myös oiva joululahjaidea urheilulliselle ihmiselle tai vaikkapa lapselle harrastuksiin!

Sliik Brita Active Pullo
Sliik Brita Arvonta

Kurkistahan instagramin puolelle, siellä on meneillään kiva arvonta, jossa voit voittaa Style vedensuodatuskannun sekä sporttipullon haluamassasi värissä!

Mistä BRITA tuotteita voi ostaa? Jälleenmyyjät löytyvät BRITA nettisivuilta tuoteryhmittäin, esimerkiksi vedensuodatuskannujen jälleenmyyjät löydät tältä sivulta heti yläosasta. Siellä on listattu niin nettikaupat kuin kivijalkaliikkeetkin!

Sliik Brita Vedensuodatus

    Lue lisää