lahjavinkki:upeat rosulikka korvakorut

Sliik Joululahjavinkki

Postissa tuli tällä viikolla niin ihana paketti, että minun on ihan pakko vinkata näistä teillekin! Löysin instagramista sattumalta ihanan Rosulikka tilin ja hän siis valmistaa käsin kauniita korvakoruja. Tilasin itselleni kaksi paria ja ne olivat kyllä superkauniita ja ajattelin, että nämä voisivat olla kivat myös joululahjaksi korujen ystävälle.

Rosulikka verkkokauppa on siis juuri avattu ja nämä olivat ensimmäisiä tuotteita mitä sieltä oli saatavissa. Jotenkin itse arvostan ihan hurjasti sitä, että brändin visuaalinen ilme on alusta saakka todella huoliteltu ja kaikkiin pieniin yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota aina pakkauksesta lähtien. Korut tulivat ihanan kiitoskortin kera hyvin pakattuina perille ja myös verkkokauppa on visuaalisesti todella kaunis.

Sliik Rosulikka Korut
Sliik Rosulikka Korvakorut

Aloittavalla yrittäjällä on paljon tehtävää, mutta brändiin satsaaminen kyllä kannattaa ja itselle ainakin tuli todella positiivinen mielikuva yrityksestä ja siitä kuinka paljon kaikkeen on satsattu. Korut olisivat toki yhtä ihanat, vaikka ne olisikin lätkäisty pieneen muovipussiin ja postitettu kirjekuoressa, mutta onhan tämä versio kuitenkin paljon mieluisampi vastaanottaa ja yrityksestä tulee heti ammattimainen mielikuva.

Sliik Korvakorut Kasityota

Voi vitsit mulla oli vaikeuksia päättää mitkä korvikset tilaisin, olisin voinut tilata kaikki! Lopulta päädyin mustiin Hippu-korviksiin (haaveilen vielä samoista nuden värisistä!) ja sitten tilasin pienemmät Minnea-korvakorut. Korviksia on tosiaan useampia malleja ja lisäksi verkkokaupasta löytyy ihania käsintehtyjä amppeleita. Kurkkaa koko valikoima täältä. Vinkkinä, että huomenna on ainakin tulossa instan mukaan jotain täydennystä korviksiin ja ennen joulua vielä ilmeisesti muihinkin malleihin. Kannattaa kuitenkin olla nopea, sillä nämä tehdään käsityönä eikä varmaan kovin suuria eriä kerralla ole tulossa.

Sliik Rosulikka Hippu
Sliik Rosulikka Minnea
Sliik Sateenkaari Korvakorut

Tässäpä yksi kiva joululahjavinkki, kannattaa suosia kotimaisia pienyrityksiä! Kaikkea hyvää Rosulikka yritykselle ja minulla on kutina, että nämä tulevat vielä saavuttamaan suuren suosion!

    Lue lisää