marimekko kevät 2021 uutuuksia

Sliik Marimekko Unikko Pellava 2

No niin, joulu oli ja meni. Aina sitä odotetaan yhtä hartaasti ja aina se on ohi yhtä nopeasti. Kuusikin laitettiin viime tipassa kun Eevi meinasi, että kyllähän sellainen nyt pitää jouluna olla. Mitään kovin suurta joululookkia ei meillä kyllä muuten ollutkaan, kukilla ja pienillä koristejutuilla toisaalta sai kyllä ihan tarvittavan joulufiiliksen…niin ja sillä kuusella.

Jouluksi hankin marimuksusta uuden pöytäliinan ja tämä kevään uusi unikko olikin todella ihana! Tämä on siis jo kevään 2021 uutta mallistoa, joten mikään jouluinen kangas tämä ei varsinaisesti ole, mutta pidänkin enemmän tällaisista monikäyttöisistä pöytäliinoista. Luulin, ettei tätä ole vahakankaana, mutta nyt bongasinkin marimuksun sivuilta sellaisena myös. Marimuksusta saa muutes tilattua pöytäliinan omilla mitoilla ja valmiiksi ommeltuna, kätevä kun minäkään en omista ollenkaan ompelukonetta.

Sliik Marimekko Uutuudet Sisustus
Sliik Marimekko Pieni Unikko Poytaliina

Tässä uudessa unikkokuosissa on mielestäni todella kaunis tuo pohjasävy. Se on tuollainen utuinen vanha roosa ja kukissa on lisäksi beigeä ja tummanvihreää. Vihreä on todella tumma ja näyttää lähes tummanharmaalta, mielestäni tämä sopii aika monen sävyn kanssa hyvin yhteen. Löysin sattumalta Aala sisustusliikkeestä tuollaisen nuden sävyisen kynttilänjalan ja se sopikin tähän kattaukseen kuin nenä päähän! Tämä oli viimeinen kappale, mutta mustana näitä löytyy vielä täältä.

Sliik Marimekko Kevat 2021
Sliik Marimekko Uutuudet Kevat 2021

Jakkaran päällä oleva unikko tyyny on myös kevään 2021 mallistosta samoin kuin tuo pitkulainen tyyny mikä näkyy muutamassa kuvassa tuolla taustalla. Nämä näyttivätkin olevan marimuksusta loppu, mutta varmasti näitä on tulossa vielä lisää. Tykkäsin tuosta tummanvihreästä unikkotyynystä kovasti, se on osittain pellavaa ja kivan rouhean näköinen. Tätä samaa on muutes myös kankaana, siitäkin tulisi upea pöytäliina!

Sliik Marimekko Unikko Pellava Tyyny Vihrea
Sliik Marimekko Beige Unikko Kangas

Nämä kuvat on napattu jouluaattoaamun kattauksesta. Iittalan raami astiat sopivat kivasti yhteen marimekon oiva lautasten kanssa. Joulufiilistä toin kattaukseen muutamilla oksilla ja kuusi koristeilla. Alla olevat kuvat on taas napattu myöhemmin kun herkuttelimme suklaakakulla (ohje muutes instassa!) ja siinäkin on iittalan raami sarjan astiat käytössä. Liinakin pysyi yllättävän puhtaana koko joulun, vaikka ei meillä näitä sen kummemmin erityisemmin säästellä tai varota. Kaikki tahrat ovat aina lähteneet pesuissa, mutta ihan arkikäyttöön kyllä se vahakangas varmasti lapsiperheessä on käytännöllisempi ratkaisu.

Sliik Suklaakakku

Kakun laitoin tarjolle tähän Ernst tarjottimeen, joka on aikanaan hankittu Zicos liikkeestä. Nyt niitä oli tullutkin taas lisää ja tätä löytyy myös isommassa koossa. Keraamiset alustat ovat Have a Design Shopista OYOY merkkiset ja tuo tuoksukynttilä on Aala kaupasta ja ihan älyttömän ihanan tuoksuinen!

Sliik Marimekko Sisustus Uutuudet

Mitä tykkäsit näistä kevään uutuuksista?

  • Muuttuva kotini Päivi S
    30.12.2020 at 20:31

    On kyllä kaunis sävy Unikossa. Ostin tässä tossut ja näyttää samalta kuosilta. Olisi kyllä kiva tyynynpäällinen tuosta kankaasta nyt kevääksi ja pöytäliinakin näyttää kauniilta. Kaunis simppeli kattaus jonka kruunaa kaunis pöytäliina <3
    Oikein ihanaa uutta vuotta 2021 sinne koko perheelle !!!

Lue lisää