pikkuhiljaa joulua

Sliik Marimekko Kuusikossa

Olen koittanut pikkuhiljaa virittäytyä joulutunnelmaan ja kaivanut kaapista vähän jouluisempia tekstiilejä esille sekä tietysti kylvänyt kynttilöitä pitkin kotia! Ripaus punaista kuuluu ehdottomasti jouluun, ja itsellä tämä tarkoittaa muutamaa tyynyliinaa ja ehkä punaisia kynttilöitä.

Sliik Moderni Joulukoti

Marimekon unikko ja kuusikossa kuosin tyynyt ovat ilahduttaneet jo useampana jouluna. Kotiin olen hankkinut myös muutaman joulukukan ja kuvassa näkyvät mustat lyhdyt on saatu Have a Design Shopista. Ne ovat House Doctor merkkiset samoin kuin tuo upea musta metallinen kranssi ja löytyvät täältä joulupuodista. Lyhtyjä on myös messinkisenä ja näihin on kiva tehdä myös erilaisia asetelmia tai laittaa vaikkapa valot sisälle. Itse laitoin nyt tuollaisia pikkuisia kuusia näihin, tuli aika hauskat!

Sliik Sohvapoyta Marmori
Sliik Amarylis

En ole mikään kovin innokas joulunlaittaja ja yleensä koristeet ovatkin aika minimalistisia. Joulun tunnelmaa saa onneksi kuitenki kivasti pienilläkin jutuilla aikaiseksi!

Sliik House Doctor Kranssi
Sliik House Doctor Lyhdyt

Tykkään kovasti tällaisista ”ei niin jouluisista” koristeista kuten lyhdyistä ja tästä mustasta metallisesta kranssista. Ne kun ovat enemmänkin tuollaiset talviset koristeet ja nämä voi laitaa hyvissä ajoin jo esille ja pitää pitkälle joulun jälkeenkin. En ole koskaan ollut ihminen, joka vaihtaa jouluverhot tai tekee kovin suuria muutoksia kodissa joulun alla.

Sliik Tuias Kynttilanjalka
Sliik Joulu

Tykkään myös yhdistellä eri kuoseja keskenään ja tässä sohvalla on sekalainen seurakunta marimekon tyynyjä, joissa kaikissa on vahva graafinen kuosi, mutta mielestäni nämä jotenkin silti sopivat kivasti yhteen! Joulufiilistä olen saanut myös pipareiden leipomisesta ja joululauluista. Lunta kyllä kaipaisin vielä, toivottavasti saisimme valkoisen joulun kuitenkin!

Sliik Moderni Joulu

Oletko sinä laittanut jo joulua kotiin? Millainen joulusisustaja olet?

    Lue lisää