pikkupulloja ja kaunista keramiikkaa

Sliik Joulu 1

Täällä ei varmaan ole koskaan ollut näin paljon vihreää ja kukkia kuin nyt tänä jouluna, tai sanotaanko joulun alla. Uusin hankintani on tuo kaunis jouluruusu ja lisäksi irrottelin vanhasta kukkakimpusta yksittäisiä oksia tuollaisiin pieniin lasipulloihin. Näitä pikkuisia lasipulloja on näkynyt myynnissä monessakin sisustuskaupassa, itse olen muutaman ostanut Nougat verkkokaupasta. Ruokakaupan valikoimista löytää myös yllättävän kivoja vaihtoehtoja, monet lasiset pakkauspullot sopivat oikein hyvin myös maljakoksi kunhan saa etiketit irti siististi!

Sliik Lasipullo Maljakko
Sliik Pienet Lasipullot
Sliik Jouluinen Asetelma

Bongasin instagramin kautta myös ihania keramiikkajuttuja! Siellä nimimerkki @julia.stiina tekee näin kauniita tuotteita! Hänellä oli stooreissa pienet myyjäiset ja sieltä nappasin itselleni tällaiset kaunokaiset. Lisäksi sain vinkin, että hänen tuotteitaan (sekä paljon muitakin kotimaisia tuotteita) voi ostaa Seinäjoelta Design Sunnuntai Joulukauppa pop up liikkeestä. Se on auki 23.12 saakka. Itse ajattelin ensi viikolla vielä ehkä käydä piipahtamassa!

Sliik Keramiikka
Sliik Marimekko Unikko Pellava
Sliik Julia Stiina Keramiikka

Mukavaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle!

    Lue lisää