Vihreän viehätys

Sliik Vihreita Suosikkeja

Näistä kuvista tuli harmikseni aika rakeisia kun päivänvaloa ei ollut nimeksikään, mutta ajattelin silti julkaista postauksen, koska tykkäsin tosi paljon muuten tästä asetelmasta ja ilmeestä. Nyt tässä paikalla onkin itseasiassa erilainen hyllykkä tilalla, joten uusia kuviakaan en enää päässyt nappaamaan.

Anyways, en ole mielestäni koskaan niin innostunut vihreästä, mutta nyt kuitenkin huomasin, että vuosien saatossa minulle on jotain vihreitä juttujakin kertynyt ja kokosin ne kaikki tähän samalle hyllylle. Yhdessä luonnonvalkoisen ja ruskean kanssa tummanvihreä näyttääkin itseasiassa tosi kivalta! Iittalan metsänvihreä sävy on mielestäni oikein kaunis vihreä, tuollainen utuinen tumma.

Sliik Iittala Kuru

Nämä pikkuiset kynttilänjalat ovat viime aikainen hankinta samoin kuin niissä olevat vihreät kynttilät. Keraamiset kynttilänjalat ostin Zicos sisustusliikkeestä ja niiden hinta ei kyllä päätä huimannut, ne olivat 4,90e/kpl. Mielestäni tällaiset sirot ja simppelit kynttilänjalat ovat todella monikäyttöiset ja näissä voi pitää muutes myös tuikkua! Sävy on näissä beige, mutta nämä ovat aika lähellä tuote iittalan Kuru kulhoa, mikä on tuollainen luonnonvalkoinen. On näissä pikkuisen lämpöisempi sävy, mutta mielestäni tosi kivat yhdessä! Kynttilänjalkoja oli muutes myös valkoisena tuolla Zicos liikkeessä. (Ainakin nyt netistä katsellessani kuvia oletan, että nämä minun omat ovat ne beiget, vaikka netissä beige näyttää tummemmalta!). Jos kiinnostuit niin kynttilänjalat löytyvät täältä.

Sliik Storefactory Kiaby
Sliik Muuto Compile Hylly

Hauska huomata kuinka valon sävy muuttaa seinän ja kaiken muunkin ilmettä tosi paljon. Tässä oli vähän vielä valoisampaa ja taisi ehkä joku auringonsädekin pilkahtaa, joten kaikki näyttää paljon lämpöisemmältä.

    Lue lisää